Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#46
Tknz:*
Nxt:

Capitolul 28


Il priveam atent pe varcolacul meu cum isi revenea. Imi parea rau pentru ce patise. Desi inima nega, mintea mea stia ca Melane si Nari erau implicati in rahatul asta. In sens negativ.
M-a luat fara sa spuna nimic si am iesit din apartament, urcandu-ne intr-un taxi. Ciudat, insa ceruse sa mearga la un depozit de pantofi. Ciudat, insa Anki era imprevizibil. Avea el ceva in minte, eram sigur de asta.
Ajunsi acolo, a facut o mica ‘’ magie ‘’, deschizand un scanner care ne-a aratat mai apoi drumul catre un laborator. Super tare! Anki chiar avea asi in maneca. A inceput imediat sa isi analizeze sangele. M-am plimbat prin laborator, analizand fiecare eprubeta de acolo si fiecare detaliu al continutului acestora.
La un moment dat m-am plictisit si m-am apropiat de el. Aflase ca fusese drogat si sedat cu tranchilizante. Se pare ca se simtea bine acum, relativ bine. M-a tras peste el si am inceput sa ne sarutam ca doi zapaciti, dorindu-ne unul pe celalalt. M-a asezat pe masa, insa nu voiam sa fiu eu cel ‘’ subjugat ‘’ acum, ci el, asa ca l-am asezat pe el acolo, dorind sa il am. Ii simteam trupul tanjind. Si el voia asta la fel de mult cum o voiam si eu.
Mi-am strecurat mana in boxerii sai si am inceput sa mi-o trec de-a lungul organului sau umflat, in timp ce buzele insistau pe vena sa ce pulsa nebuneste. M-a rugat sa nu il musc pentru a nu imi fi rau. Am dat afirmativ din cap si apoi l-am intors spre mine, patrunzand in el. A scancit usor in timp ce inaintam, pana la urma incepu sa gafaie. Imi plimbam limba pe pielea lui fina. Simteam ca daca el nu ar mai fi fost, eu nu as mai fi contat. L-am sarutat lung soptinu-i numele.
Camera era scufundata in gafaieli acum. M-am impins cu putere in interiorul lui, ejaculand o data cu el, dupa care ne-am asezat amandoi pe masa, extenuati.

Nu stiu cat timp a trecut, insa probabil ca destul de mult. Ma simteam in al noualea cer. L-am sarutat usor pe buze, apoi Cerberus a venit si a inceput sa il traga de blugi. L-am auzit si eu cerand sa il cautam pe domnul Meyer, nu sa stam intinsi pe masa. Ne-am luat hainele rapid pe noi, dupa care Anki a deschis calculatorul si s-a auzit o voce din spate.
- De ce nu incepi cu miturile?
Era una dintre cei pe care ii eliberasem cu Cerberus cand il luasem pe Anki de acolo din celula. S-a apropiat si a inceput sa dea indicatii. Shin era cu ea. Shin?! Si mirosea diferit. Nu care cumva era si el…? Fara indoiala! Era varcolac si el! L-am privit atent si ne-am zambit reciproc, apoi fata a inceput sad ea indicatii. Anki o asculta atent, ceea ce insemna ca e de bine.
Ma uitam atent si citeam miturile alea cu sirene, insa nu era nimic interesant, nimic ce sa se lege cu ceea ce patisem noi. Shin s-a apropiat de mine si am inceput sa discutam vrute si nevrute. Se parea ca nu avea de ce sa ne ascundem, asa ca mi-a zis:
- Sunt creat de Enm`Wa.
Anki se intoarse spre noi si se apropie de mine, apucandu-ma de talie.
- Cheama-i pe toti cei ramasi in viata! i s-a adresat fetei.
In cateva secunde laboratorul se umplu de oameni care miroseau a varcolac. M-am strans la pieptul lui Anki, putin nesigur, insa el ma linisti cu un sarut pe buze. Oamenii aia erau prietenii lui. Era bine, pentru moment.
- Cred ca stiti cu totii, spuse Anki, ca domnul Meyer a fost rapit de o organizatie necunoscuta, iar noi am fost tradati de Nari si Melane. Va trebui sa ii atacam si sa il salvam pe batran, insa nu priviti niciodata in ochi elful si nu o lasati pe sirena in apa.
- Dar ce facem cu puii? Intreba Anubis uitandu-se la Shin si la mine, cum stateam cuibarit in bratele lui Anki. Alt varcolac ne analiza pe amandoi si spuse :
- Mai sunt doua saptamani pana la luna plina.
- Nicio problema, ii vom forta sa se transforme, raspunse iubitul meu sarutandu-mi buzele. In decurs de sase ore trebuie sa actionam, fiindca ei atata rezista, explica mai apoi, desi ceilalti pareau a sti deja detaliul asta. Imi pare rau, sopti tare, apoi ma lovi cu palma peste fata, impingandu-ma in Shin. Am scancit usor si am simtit cum sangele incepu sa imi clocotea in vine.
Cand am vazut ca nu glumeste, m-am cam speriat. Shin se retrasese cu totul in spatele meu. M-am uitat la Anki atent, cu ochii deja deveniti de varcolac. M-am apropiat confuz, dorind sa il sarut. M-a lasat sa o fac si mi-a soptit ca ma iubeste, apoi m-a impins in spate.
In cateva minute ma transform, apoi si Shin. Anki si ceilalti se schimbara si ei si porniram cu totii la vanatoare. Anki imi transmitea ce afla parca prin subconstient: stiam acum ca Nari era cu Melane si ne dorea moartea tuturor varcolacilor.
Cacat! Nenorocitul complotase tot timpul impotriva iubitului meu! Nicio problema, acum veau sa plateasca pentru ceea ce vroiau sa faca. Cativa lupisori tabarara pe noi, si Anki, Enm`Wa si Cerberus ramasera in urma. Varcolacul meu imi transmise ca eu si Shin vom conduce operatiunea. Toti ceilalti care ne insoteau aprobara din cap. Auzisera si ei, ceea ce era bine. Macar pe aici nu erau dusmani…
Curand am ajuns aproape de Nari. Il puteam simti. Toti ceilalti maraiau, mai putin eu si Shin, care eram nitel dezorientati. In fond era prima noastra lupta. Cativa lupisori incercara sa ne atace, insa i-am ucis din cateva miscari.
Au inceput apoi sa apara din ce in ce mai multi, insa si noi eram multi. Rupeam si sfaramam totul cu o placere deosebita. Prinsesem gustul sangelui acum si nu voiam sa ma opresc.
Dupa cateva minute, in jurul nostru zaceau o gramada e cadavre aruncate de-a valma pe jos. Am zambit satisfacut, apoi am plecat in cautarea lui Nari si Melane…
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Beatrix LaVey - 28-04-2011, 10:07 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.314 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.691 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.908 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.328 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)