27-04-2011, 05:45 PM
Mood : Sleepeh.
Status : Morrrr de somn.
Locaţie : Pe pat.
Mănânc : Chips`uri.
Beau : Cola.
Sunt îmbrăcată în : Stretchi albaștrii și tricou negru ( Sex Drugs & Rock`n`Roll ).
Ascult : Vama Veche - Cu tine.
Privesc : Sticla de Cola și compunerea la engleză.
Status messenger : Me : Trăiesc cu iarbă și pământ, te asigur că nu voi muri prea curând. Bobo : Păi dacă trăiești cu iarbă, acum trebuie să te duc și la dezintoxicare.
Vorbesc pe messenger cu : Diddy, Alexa și Radu.
Citesc : Ce scriu și Îți amintești cum a fost prima oară ? de Jenny nu știu cum.
Mă gândesc la : Sadismul de care dau dovadă în compunerile de la engleză. ._.
Dating : În șaisprezece minute ies afară cu Bobo.
Doresc : Să iau premiul I la engleză, sâmbătă.
Iubesc pe : Depinde de sens, am mai spus. Nu iubesc pe nimeni mai mult decât ca pe un prieten ( poate doar pe mine :]] ).
Nervoasă pe : Știu - eu - care - ciocolată - blondă - care - nu - mai - dă - niciun - semn - de - viață.
Urăsc pe : Nimeni.
Îmi lipsește : * vezi Nervoasă pe *.
Abia aştept să : Treacă săptămâna asta.
Status : Morrrr de somn.
Locaţie : Pe pat.
Mănânc : Chips`uri.
Beau : Cola.
Sunt îmbrăcată în : Stretchi albaștrii și tricou negru ( Sex Drugs & Rock`n`Roll ).
Ascult : Vama Veche - Cu tine.
Privesc : Sticla de Cola și compunerea la engleză.
Status messenger : Me : Trăiesc cu iarbă și pământ, te asigur că nu voi muri prea curând. Bobo : Păi dacă trăiești cu iarbă, acum trebuie să te duc și la dezintoxicare.
Vorbesc pe messenger cu : Diddy, Alexa și Radu.
Citesc : Ce scriu și Îți amintești cum a fost prima oară ? de Jenny nu știu cum.
Mă gândesc la : Sadismul de care dau dovadă în compunerile de la engleză. ._.
Dating : În șaisprezece minute ies afară cu Bobo.
Doresc : Să iau premiul I la engleză, sâmbătă.
Iubesc pe : Depinde de sens, am mai spus. Nu iubesc pe nimeni mai mult decât ca pe un prieten ( poate doar pe mine :]] ).
Nervoasă pe : Știu - eu - care - ciocolată - blondă - care - nu - mai - dă - niciun - semn - de - viață.
Urăsc pe : Nimeni.
Îmi lipsește : * vezi Nervoasă pe *.
Abia aştept să : Treacă săptămâna asta.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.