27-04-2011, 04:45 PM
Uraaa! Uite ca noul capitol a luat trenul si a ajuns pe site,ce bine.Amuzamentul si-a luat fracul si s-a facut prezent.Descrierea ramane sefa,dialogul e cuminte,in schimb perversitatea se baga in seama muuuult(rolling on the floor).Dupa cu si-a descris "jocul" cred ca e destul de narcisist.Ma bucur ca Hinata l-a pus pe Naruto cu botul pe labe dupa ce a piscat-o,nesimtitul!Bravo, Hinata aratai ca exista si fete care nu-i cad la picioare(clapping)
Quote:
Cand am ajuns acasa, toti au ramas perplex cand ne-au vazut in halul acela: bunicul, bunica, fetele, Kenji, cat si echipa lui blondului.
Eu cu el am zambit si ne-am agatat unul de celalat, mana lui statea pe umarul meu, iar a mea pe a lui si am ranjit larg.
"In viata se intampla multe...",mie asta imi transmite paragraful asta(big grin),se deduce ca mi-a placut faza asta,nu-i asa?Si totusi am doua intrebari:
1.Ea s-a agatat de umarul lui Naruto sau a lui Kenji?
2.Cand pui nextul?
Atat deocamdata sau nu,anuntama cand coboara nextul din tren(batting eyelashes),I finish the comment and bye!(smile)
Quote:
Cand am ajuns acasa, toti au ramas perplex cand ne-au vazut in halul acela: bunicul, bunica, fetele, Kenji, cat si echipa lui blondului.
Eu cu el am zambit si ne-am agatat unul de celalat, mana lui statea pe umarul meu, iar a mea pe a lui si am ranjit larg.
"In viata se intampla multe...",mie asta imi transmite paragraful asta(big grin),se deduce ca mi-a placut faza asta,nu-i asa?Si totusi am doua intrebari:
1.Ea s-a agatat de umarul lui Naruto sau a lui Kenji?
2.Cand pui nextul?
Atat deocamdata sau nu,anuntama cand coboara nextul din tren(batting eyelashes),I finish the comment and bye!(smile)
![[Imagine: KMS02-5.gif]](http://metanorn.net/wp-content/uploads/2010/04/KMS02-5.gif)
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD