Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum este ficul ?
urat
8.33%
1 8.33%
asa si asa
8.33%
1 8.33%
bun
41.67%
5 41.67%
foarte bun
41.67%
5 41.67%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Medalionul

Am venit cu continuarea . De acum inainte am sa incerc sa pun un capitol pe saptamana sau macar la doua , sunt clasa a 8 si urmeaza sa dau examenele , sper sa ma intelegeti .
Multumesc pentru comentarii Saya , Zouly si Lanna .
Si Lanna chiar nu ma deranjeaza comentariul tau , chiar dimpotriva vreau critici cat mai multe si dure pentru a imi putea perfectiona scrisul .

Capitolul 5 : Vise

Era intuneric , nu vedeam nimic , fugeam si fugeam incercand sa scap de acele umbre care ma urmareau . Fugeam si iar fugeam , inima imi batea cu putere , imi era frica de umbrele care ma urmareau . Nu stiam unde eram , intunericul total ma facea sa simt ca innebunesc , tremuram toata , imi doream doar sa vad lumina , sa imi cada rezele calde ale soarelui pe fata , sa vad natura , imi doream sa supravietuiesc acelei terori , era terefiant . Ma impiedicasem de ceva , m-am intors si umbrele au sarit la mine . Ajutor ! am strigat trezindu-ma . A fost doar un cosmar , rasuflam usurata , dar parea atat de real . Inima imi bubuia cu putere mai sa imi iasa din piept , transpirasem toata . M-am uitat in jur si ma ridicasem repede din pat sa aprind becul , nu mai vroiam sa stau in intuneric . imi era frica . Mai avusem cosmaruri , dar nici unul nu a fost atat de real . M-am dus la baie sa ma spal pe fata , apoi sa mananc ceva . Era doua noapte , m-am dus in camera si m-am intins pe pat , incercand sa dorm , dar cand inchideam ochii acele umbre reveneau din nou , asa ca am stat toata noaptea treaza . Stateam pe balcon sub clar de luna , ma uitam la micile luminite ce straluceau pe cerul intunecat , era o noapte racoroasa si placuta . In noaptea linistita auzeam o divina melodie ce imi mangaia sufletul , frunzele straluceau ca niste monezi de aur sub razele purpurii ale lunii . Ma linistea acea priveliste , ma simteam ca odinioara , cand eram mica si aveam cosmaruri obijnuiam sa stau afara pe terasa impreuna cu mama mea , stateam si priveam luna blanda si ascultam cantecul greierilor la fel ca si acum . Razele lunii imi cadeau lin pe fata , de fiecare data cand stau afara noaptea ma linistesc . Nu imi placea sa stau inchisa mult timp intr-un loc , imi placea sa studiez natura , sa fac poze , sa ma plimb . Iubeam natura si tot ce tine de ea , si asa a trecut o noapte intreaga meditand la natura .
Era sapte dimineata , imi era atat de somn , pleoapele imi cadeau , m-am dus sa ma spal pe fata ca sa ma trezesc . Apoi m-am imbracat cu o bluza galbena ce avea un decolteu adanc , mi-am luat un pulover negru deasupra si o esarfa gri cu negru ce imi ascundea decolteul , o pereche de blugi gri si in picioare o pereche de pantofi negri . M-am machiat discret , mi-am prins parul intr-o coada la spate , mi-am luat geanta si am plecat la scoala .
Stateam in fata scolii si o asteptam pe Anna , dupa cinci minute de asteptare o vad , de obicei ea se imbraca elegant dar de data asta era imbracat sport , avea un maieu roz cu negru si io pereche de pantaloni de trening negri si in picioare conversi mov . Nici nu imi amintesc cand am vazut-o ultima data in trening in afara orelor de sport , s-a apropiat si mi-a zambit , radia de fericire .
- Ce sa intamplat cu tine , de esti asa de fericita ? am intrebat-o cu un ranjet pe fata , nici nu stiu de ce am mai intrebat-o pentru ca stiam deja raspunsul . Clar a vazut pe cineva dragut de care ii placea , puteam sa fac o lista lunga ce nu se mai termina cu numele baietilor de care i-au placut .
- M-am ingragostit ! imi spunea ea in timp ce se aseza pe o banca , am inceput sa rad . Nu rade , de data asta e diferit , de restul nu stiu , doar ma simteam atrasa de ei , dar de el sunt indragostita total , niciodata nu am simtit asta .
- Serios ? am intrebat-o putin uimita , parea ca vorbea serios . Deci unde l-ai vazut si cand ? Cum arata ? Te place ? Ai vorbit cu el ? am intrebat-o eu in timp ce radeam .
- Hoo .. prea multe intrebari . Pai ieri dimineata cand m-am dus la scoala l-am vazut in fata blocului . E un inger ! E blond cu ochii albastrii , foarte deschisi ca cerul , are un corp bine facut si nu nu-l cunosc , dar m-am interesat si am auzit ca s-a transferat la noi la scoala si il cheama Kevin . Cred ca ma place , cand a observat ca ma uitam la el ...
- Adica te holbai , am intrerupt-o eu incercand sa ma abtin sa nu rad .
- Hmm ... poate , ce era sa fac eram vrajita de el , oricum cand m-a vazut mi-a zambit , si doamne ce zambet are , mi-a facut cu mana , apoi i-am facut si eu , as fi vorbit cu el dar ma grabeam si a trebuit sa plec . Iti zic , dragoste la prima vedere alt raspuns nu gasesc , sunt innebunita dupa el ! am ascultat-o si am cascat din cauza somnului , imi era foarte somn . Ce , sa nu imi spui ca te-am plictisit , mi-a spus ridicand o spranceana .
- Nu , doar ca nu am dormit prea bine azi-noapte , am avut un cosmar teribil .
- Avem istorie azi , asa ca poti dormi linistita , mi-a zis si am inceput sa radem amandoua .
Ne indreptam catre clasa , cand mi-am amintit .
- Hei , da cum de esti imbracata sport ? am intrebat-o din curiozitate , nu ca m-ar interesa atat de tare .
- M-am inscris in clubul de volei , stii de ce ? m-a intrebat si am dat din cap ca nu . Pentru ca am aflat ca el s-a inscris in club , asa ca o sa avem antrenamente impreuna , iar la volei am fost intotdeuna buna , nu mai stii cand ma tot batea profa la cap sa intru in club si eu nu am vrut , trebuia sa o vezi cand i-am spus ca intru .
Clubul de volei ? Mda , asta explica totul si eu sunt in clubul de atletism , dar eu obijnuiesc sa imi pun intr-o geanta echipamentul , insa ea prefera sa se imbrace de acasa si sa se schimba dupa antrenamente .
Am ajuns in clasa si asteptam sa vina profsorul , nu mai rezistam , ochii mi se inchideau asa ca m-am lasat prada somnului . Eram pe o campie , apele curgeau la vale , muntii se ridicau in sus , rasunau mii de glasuri , pasarelele zburau pe cerul albastru , discul arator incalzea cu razele lui campia , peste tot flori , verdeata, pomi in floare, zumzet de albine, ciripit de pasarele , totul era magic . Ma plimbam si admiram peisajul , dar dintr-o data totul se intuneca , era o eclipsa de soare , m-am uitat imprejur dar nu vedeam nimic , era bezna , cand am vazut o mica luminita . Am inceput sa alerg spre ea dar nu ma miscasem deloc , am mai incercat o data dar de data asta faceam un pas inainte dar parca luminita se indeparta , am alegat spre ea dar ea se tot mai indeparta pana nu am mai vazut-o deloc . Acel intuneric imi provoca frica , nu auzeam nimic , doar gandurile mele . Eram ingrozita , m-am asezat in fund cu genunchii la piept , am simtit ca cineva ma atinse pe umar , am tresarit , m-am uitat in jur dar de geaba . Din nou am simtit si din nou am tresarit , credeam ca innebunesc . Apoi visul de azi-noapte se repetase . M-am trezit tipand , toti se intoarsera catre mine , respirasem intrerupt , ma uitam in clasa , toti erau speriati inclusiv profesorul . Profesorul a venit langa mine si mi-a pus o mana pe umar , mi-a spus sa merg pana la infirmerie si asta am si facut . In drum ma gandeam la ce am visat , doar gandindu-ma si un fior rece imi strabatu sira spinarii . De ce aveam cosmarurile astea ? Speram ca asistenta sa ma ajute cumva . Eram cu gandul departe , asa ca nu ma uitasem in fata si ma lovisem de cineva .
- Imi pare rau ! imi spuse persoana . Eu sunt Tyler , mi-a spus baiatul si mi-a intins mana ca sa ma ajute sa ma ridic .
- Nu-i nimic , m-am uitat la el , aproape ca ma holbam , acum o intelegeam pe Anna , era foarte frumos si misterios , sau cel putin asa parea . Avea parul castaniu putin zburlit cu niste ochii caprui , acei ochii ma vrajeau si imi inspirau mister , el era inalt si bine facut . purta o bluza gri si un hanorac alb peste , avea o pereche de blugi iar in picioare tenisi . Eu sunt Erika , am spus intinzand mana , m-am ridicat si am continuat . Imi pare bine ! apropo nu te-am mai vazut in scoala , esti nou ?
- Da , ieri m-am transferat impreuna cu fratele meu Kevin . Kevin ? Baiatul de care ii place Annei . Stii , esti draguta , cand l-am auzit m-am inrosit , m-a studiat putin dar nu m-a deranjat , privirea lui i s-a oprit la medalion . Brusc atitudinea lui s-a schimbat . De unde ai medalionul ? M-a intrebat putin rastit , nu intelegeam de ce s-a schimbat asa brusc , a mai vazut acest medalion sau ce ?
- De la un prieten , am spus destul de incet . L-am primit acum doua saptamani , dar de ce intrebi ? l-am intrebat , oare il stia pe Kai ? Erau prieteni sau dusmani ? Stia ceva de el , unde a plecat si ce probleme are ?
- Scuze , cred ca l-am confundat cu un alt medalion , mi-a spus zambindu-mi . Nu il credeam , clar ascundea ceva , asa ca am sa stau pe langa el , poate aflu ceva despre Kai de la el . Si oricum mi se parea dragut si misterios , doua lucruri ce imi plac la un baiat si pe langa asta poate reusesc sa il uit si pe el , acel gand imi aduse in minte cat puteam rade impreuna cu el si cate faceam , desi nu mai plangeam si nu mai eram trista , nu puteam sa mi-l scot din inima , inca il iubeam , imi era dor de el . Sa-i vad acel zambet care ma facea si pe mine sa zambesc , sa fiu suparata si el sa ma inveseleasca , speram sa-l pot revedea intr-o zi .
Mi-am cerut scuze , spunandui ca trebuie sa merg pana la infirmerie si s-a oferit sa ma insoteasca pana acolo . In timp ce mergeam ma intrebase de ce trebuia sa ma duc acolo si i-am spus de visele mele , parea foarte interesat de ele . Cand am ajuns acolo , ma uitam in jur , n-am mai fost la infirmerie deoarece niciodata nu avusesem nevoie . Peretii erau albi si podeau din gresie gri , erau doua paturi intr-un colt , mai erau cateva dulapuri si o chiuveta . Asistenta mi-a facut un control , iar concluzia finala era ca am mancat ceva ce nu mi-a picat bine , nu prea credeam asta , adica din cauza mancarii ? Hai sa fim seriosi . L-am intrebat pe Tyler in ce clasa avea ora si mi-a spus ca in A-2 unde aveam si eu . Am intrat amandoi in clasa , eu m-am dus la locul meu iar el a ramas in fata , ca profesorul sa faca prezentarile . Anna ma intrebase cine era , i-am spus ca m-am intalnit pe drum ce mergeam la infirmerie si i-am mai spus ca era fratele lui Kevin , cand a auzit a ramas putin pe ganduri si apoi mi-a spus .
- Hai sa iesim azi dupa ore , eu cu Kevin si tu cu el , o intalnire in patru . Ce zici ? imi propuse ea , era o idee chiar buna . Si cine stie poate te cuplezi cu Tyler si poate reusesti sa il uiti si pe el , imi spuse ea .
- Sigur , dar sa-i intrebam si pe ei .
Tyler statea langa mine , eram fericita ca profesorul l-a pus acolo , din cand in cand ma uitam la el cu coada ochiului . De data asta m-am uitat mai atenta studiindul , de obicei nu ma atrageau ochii caprui , dar acestia aveau ceva , ce te fermeca . Nasul era micut si drept , iar buzele erau asa senzuale , buza superioara fiind mai subtire fata de cea inferioara . Am observat ca avea un cercel in urechea stanga , privirea mi-a cazut incet spre corp , atunci mi s-a oprit brusc la brelogul lui ce iesea afara din buzunar , era exact modelul de pe medalionul meu , o pereche de aripi de inger , aratau la fel . Apoi mi-am adus aminte de scena cand m-a intrebat de medalion . Oare Kai si Tyler , era o legatura intre ei ? Gandurile ma framantau .
- Hei , Erika ! m-am auzit strigata , m-am uitat sa va cine ma striga . Psss ... , era Tyler . Ce s-a intaplat ? Aveai o privire ratacita , la ce te gandeai ? m-a intrebat el putin ingrijorat .
- La ... la ... antrenamentul ce o sa-l am maine , am mintit eu . Sunt in clubul de atletism , i-am spus zambind .
Ora trecuse repede , stateam pe banca impreuna cu Anna , atunci i-am vazut pe cei doi frati , Kevin era exact asa cum il descrise amica mea . Daca te uitai la cei doi nu ziceai ca sunt frati , parul si ochii erau diferiti , dar daca te utai mai atent chiar semanau , aveau aceasi inaltime , acelasi nas , gura si formatul fetei . L-am studiat putin si am vazut ca avea o pereche de aripi de inger ce atarna de bratara lui , era la fel ca medalionul si brelogul . Sincer , nu m-ar interesa ca aveam acelasi model , deoarece multe lucruri pot fi la fel , dar mi s-a parut ciudata reactia lui , prea ciudata ca si cum nu ar fi numai un exemplar pentru anumite persoana sau ceva de genul . Sunt sigura ca ascund ceva . Ne-am ridicat si ne-am dus la ei , am facut prezentarile si le-am propus sa iesim azi la un suc dupa ore si au fost de acord .
Era ora trei , trebuia sa ne intalnim la patru la mall . Nu stiam cu ce sa ma imbrac , afara era placut desi era toamna , soarele cu dinti stralucea puternic azi si cerul era senin . M-am hotarat sa imi i-au un maieu verde , niste blugi negri si in picioare conversii gri cu verde , mi-am mai luat si o esarfa , nu prea imi placea sa port esarfe pentru ca imi ascundea medalionul , de cand il primisem nu l-am dat deloc jos , totusi sufla putin vantul si nu aveam ce face . Mi-am lasat parul desfacut sa cada pe spate , mi-am pus cerceii verzii , m-am dat cu mascara si cu luci si eram gata . Mi-am luat geanta si am plecat .
Ajunsesem la locul stabilit . Baietii erau deja acolo , m-am uitat pe ceas sa vad daca nu am intarziat dar era fix patru , probabil au venit ei mai repede , m-am uitat in jur si nu o vedeam pe Anna , lipsea , de fiecare data intarzia . Tyler era imbracat cu un hanorac alb cu negru in dungi , blugi si adidasi , iar Kevin purta un tricou albastru ca ochii lui , blugi si tenisi . Ne-am hotarat sa ne asezam pe o banca pana vine ea . Deja ne-am plictisit , il vedeam pe Kevin cum bate cu degetele de la mana in banca de nerabdare . Intr-un final a ajuns si ea dupa cincisprezece minute , a bagat motivul ca avea antrenament si nu a avut destul timp . Ne-am dus la o cofetarie si ne-am comandat fiecare ce a vrut , eu am luat un suc de portocale si un tiramisu , Anna la fel ca si mine doar ca a in loc de suc a luat o cafea , mi-e nu imi placeau cafelele deloc . Kevin isi luase numai o cafea , iar Tyler a comandat o savarina si o cafea si el .
- Deci , Anna de cand esti la volei ? a intrebat-o Kevin .
- De doua luni , mintise ea , ma uitam urat si insistent la ea ca sa spuna adevarul , intr-un final renuntase . Bine , bine , de o zi . Cand am auzit-o nu m-am putut abitine sa nu rad .
- De o zi ? De cand is si eu , a spus in timp ce pe fata i-a aparut un zambet strengaret , banuia el ca numai pentru ca s-a inscris si el . Tu iesti la un club ? ma intrebase apoi pe mine .
- Da , la atletism de doi ani , si nu mint , am spus accentand ultimele cuvinte in timp ce ma uitam la colega mea , am inceput sa radem cu totii . Tyler , tu nu te inscrii la un club ? l-am intrebat si mi-a spus ca nu , ca nu are timp .
Stateam de vreo trei ore , si am decis sa mergem sa ne plimbam . Aflasem multe despre cei doi , cum ar fi ca s-au mai transferat si inainte si ca au stat si in Europa . Mi-am dorit mult sa ma duc acolo , am auzit ca e foarte frumos , a fost odata o excursie , dar m-am imbolnavit si nu m-am mai putut duce .
Dupa ce ne-am plimbat putin , ne-am salutat si am plecat fiecare acasa .

Trecuse deja 4 zile de cand ii cunosteam pe cei doi si cinci zile de cand am visurile acelea , de atunci de fiecare data cand dormeam aveam exact aceleasi cosmaruri . Stateam intinsa pe pat , era unu noapte . Ce mult imi doream sa pot sa imi inchid ochii , ma gandisem la cei doi frati , din ziua aia nu mai aflasem nimic despre ei si intr-un final am renuntat , poate eram doar paranoica . Ochii mie se inchideau , nu ii mai puteam tine deschisi si am adormit . De data asta eram intr-un parc , era noapte , era ceva ciudat la acest vis nu era ca si celelalte , fugeam de ceva , eram speriata , terefiata , m-am uitat in spate sa vad de cine fugeam , era o creatura inaripata , nu o vedeam clar din cauza intunericului , am reusit sa ajung la un bec si m-am oprit pentru ami trage sufletul , am inceput din nou sa fug dar era prea tarziu creatura ma ajunse . O vedeam limpede si clar . Era un om cu o pereche de arpi negre , avea ochii rosi ca sangele , parul brunet si era imbracat tot in negru , cand l-am vazut am paralizat de frica . Eram ingrozita , ingerul , demonul sau ce o fii se apropia de mine si a scos o sabie , a ridicat-o spre mine , si a reusit sa ma zgarie pe umarul stang . Ma trezisem tipand , instinctiv mi-am dus mana la umar si am vazut ca rana e si in realitate , acel vis nu a fost unul obijnuit , tremuram toata , eram ingrozita , imi era frica sa cobor din pat ca nu cumva acel demon sa vina din nou . Mi-am facut curaj si m-am dus la baie ca sa imi ingrijesc rana . Hotarasem sa nu ma duc la scoala in acea zi.
[Imagine: thumb_PZmARB7MAJisueUWn5YLmX35.png]
________________________________________________________________________________
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere.Poti plange cand esti fericit,poti sa razi cand inima iti plange....

Povestea mea : Medalionul
http://animezup.com/forum/showthread.php...335&page=1

Răspunsuri în acest subiect
Medalionul - de madalyna_girl - 17-04-2011, 06:38 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 17-04-2011, 07:26 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 18-04-2011, 12:08 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 18-04-2011, 03:51 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 18-04-2011, 03:51 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 19-04-2011, 11:12 AM
RE: Medalionul - de Zouly - 19-04-2011, 12:20 PM
RE: Medalionul - de Stormrage - 19-04-2011, 12:23 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 21-04-2011, 11:28 AM