Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Still unwritten.

O doamne O_O Doar un comm? Hey! Unde e toata lumea? M... a postat nextu! Unde ati disparut? :)). Scuzati'mi introducerea dar sunt uimita ca ai primit doar un comentariu. In cele din urma te salut si iti multumesc ca m-ai anuntat de next. ^^ A fost frumos numai ca m-ai cam speriat la partea cu ochii scosi. Sincer, mereu m-au speriat fazele astea asa ca nu te ingrijora. Chiar mi-a placut nextul. De abia astept sa il vad pe urmatorul si te rog sa ma anunti cand il pui. Cu descrierea stai bine, nu are rost sa mai comentez. Nici naratiunea nu e mai prejos, actiunea nu e grabita si dialogul nu e sec, bla bla bla. Greseli de tastare mi-a sarit in ochi doar una: ,,o invidiam că reuşise să-l i-a pe brunet". Corect este: ,,o invidiam ca reusise sa-l ia pe brunet", ptr ca vine de la verbul ,,a lua". Este corect ,,i-a" in contextul cand zici: i-a dat lui, pronume + verb auxiliar. Ahh >.> Parca as fi proful meu de romana O_O Se vede ca s-a terminat vacanta. Vreau doar sa iti mai zic ceva si am incheiat ^^. Nu mai pune space inainte de ,,?", ,,!" ptr ca se vede urat ^^". Gata, am terminat. Ai scapat de mine :)). Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

Răspunsuri în acest subiect
Still unwritten. - de Lust. - 23-04-2011, 06:24 PM
RE: Still unwritten. - de Camelie. - 23-04-2011, 06:53 PM
RE: Still unwritten. - de Me†al. - 24-04-2011, 05:49 PM
RE: Still unwritten. - de Vero - 25-04-2011, 03:06 AM
RE: Still unwritten. - de Hakusor. - 25-04-2011, 12:26 PM
RE: Still unwritten. - de Camelie. - 26-04-2011, 09:58 PM
RE: Still unwritten. - de Vero - 27-04-2011, 12:46 AM
RE: Still unwritten. - de Katniss - 27-04-2011, 08:00 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)