Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Still unwritten.

Hola! Am citit fic- ul acum vreo doua zile dar lenea asta >.<'' Ii presimt un viitor maret, vad ca trag la 'public' asa zisele povesti criminale :)).

Characters:

Sincera sa fiu nu- mi placa fata lui Luke. Adica pare cam matura, enuei, atata timp cat se potriveste cu descrierea pe care i- ai facut- o este ok ^ ^

Ofc Rasmus e mult mai dragut decat Luke, chiar daca numele asta e cam ciudat : )) Imi aduce aminte de prima mea trupa rock 8-> The Rasmus <3

Eva e cute, iar la Tonia, tinand cont ca- i vad doar fata, pot zice ca imi place ^ ^

Title:

' Still unwritten. ' Nu stiu de ce dar imi place. Poate pentru ca pastreaza un mister asa :-? asa interesant. Sunt sigura ca are legatura cu cazul Tonie si al Evei, sau poate nu.

Asa, continutul:

Si mie imi place foarte mult fropozitia de inceput, e superba. Ar fi trebuit sa fie ca un fel de prolog?
Greseli de tastare sincera sa fiu nu am vazut, iar descrierea este perfecta. ^ ^Imi place asezarea ta in pagina, straniu dar seamana mult cu a mea : )).

Asa deci,tinand cont ca la ora asta mi- e somn, ca deabia m-am trezi, pot sa iti zic atat, esti geniala si punct. Spor la scris! Pa Pa ^^
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

Răspunsuri în acest subiect
Still unwritten. - de Lust. - 23-04-2011, 06:24 PM
RE: Still unwritten. - de Camelie. - 23-04-2011, 06:53 PM
RE: Still unwritten. - de Me†al. - 24-04-2011, 05:49 PM
RE: Still unwritten. - de Vero - 25-04-2011, 03:06 AM
RE: Still unwritten. - de Hakusor. - 25-04-2011, 12:26 PM
RE: Still unwritten. - de Camelie. - 26-04-2011, 09:58 PM
RE: Still unwritten. - de Vero - 27-04-2011, 12:46 AM
RE: Still unwritten. - de Katniss - 27-04-2011, 08:00 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)