23-04-2011, 09:51 PM
Cu tot ce se intamplase pana acum, nu puteam sa cred ce vedeam in fata mea. Akira, Akira care ma iubea pe mine se saruta cu o fata. Si cu ce fata? Dar cu toate acestea, ma privea in ochi cand buzele lor se atingeau. M-am oprit nemaiputand suporta privelistea si am luat-o la fuga spre padure. Vroiam doar sa fiu cat mai departe de ei, de toti cei care ma raneau. Mi-am auzit numele strigat de vocea lui Akira si inima mi se stranse de durere. Nu vroiam sa il privesc pentru ca daca o faceam, nu mai aveam cuvinte, doar emotii. Si as fi mult prea slab, as pierde in fata lui.
M-am oprit la un moment dat, fiind sigur ca nimeni nu ma mai urmarea. Deodata am simtit o mana care ma prinse de mijloc si in secunda in care m-am intors o pereche de ochi inflacarati ma priveau, arzandu-mi pielea. Am scancit si m-am retras speriat. Era Akira, dar privirea lui era diferita. Si in acel moment am realizat cat de mult il iubeam. El era prima mea dragoste.
-Legolas asculta-ma, eu nu...
Nu l-am lasat sa isi continue fraza, l-am oprit cu un sarut apoi i-am soptit.
-Poti sa iti ceri scuze dupa.
Occ: Ecstasy.
M-am oprit la un moment dat, fiind sigur ca nimeni nu ma mai urmarea. Deodata am simtit o mana care ma prinse de mijloc si in secunda in care m-am intors o pereche de ochi inflacarati ma priveau, arzandu-mi pielea. Am scancit si m-am retras speriat. Era Akira, dar privirea lui era diferita. Si in acel moment am realizat cat de mult il iubeam. El era prima mea dragoste.
-Legolas asculta-ma, eu nu...
Nu l-am lasat sa isi continue fraza, l-am oprit cu un sarut apoi i-am soptit.
-Poti sa iti ceri scuze dupa.
Occ: Ecstasy.