Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Spring flowers dance in the wind

bine, acum e randul meu. Sper sa va placa capitolul, si spor la citit:

CAPITOLUL 2

Parul il fac un coc corean la spate dupa care astept sa vine Tsunade sa ma i-a. Aub pasi, si se pare ca este chiar ea. Saraca, cred ca sa cam speriat de ''casa'' mea. O pestera intunecoasa. Ma bucur ca a venit, si acum cred ca putem pleca la locul pertecerii. Era secret locul, doar invitatii il stiau.
-Sakura, esti aici? intreaba Tsunade
-Da! zice Sakura plina de fericire
-La multi ani! Acum, urmeaza-ma pana la petrecere.
Cele doua pleca. Dupa o ora de mers, au ajuns. Era un loc foarte frumos. Era un lac, niste salcami si multe flori. Erau si niste banci, negre din metal, care erau asezate pe langa lac. Fetele de acolo se indrepta spre ea pentru a o felicita si sa ii ureze la multi ani. Sakura era foarte incantata. Ii placea foarte mult locul. Acum, era timpul cadourilor. Pe o masuta din lemn de cires erau asezate lucrurile primite. Era o rochie lunga pana la genunchi cu bretele. Era albastra, cu niste flori de cires desenate pe ea. Mai avea si evantaiul de la Tsunade, si niste buchete de flori. Crini, trandafiri, garoafe si crizanteme.

Orele au trecut, pana cand s-a facut ora sase seara. Atunci, petrecerea sa incheiat. Sakura era atat de fericita, dar o nelinistea gandul ca se duce iar in acea pestera. Mergea cu Tsunade pe strada, si dintr-o data, Tsunade rupe tacerea.
-Te gandesti ca te duci in acea pestera iar, nu?
-Aaa, da. E atat de urat acolo. Si e chiar foarte frig.
-Sakura, cat o sa mai stai in chinul asta? Nu vrei sa locuiesti cu mine?
La auzul acestoor vorbe, Sakura ramase uimita.
-Bine, daca nu te deranjez. ii raspunde Sakura timida
Cand au ajuns la casa lui Tsunade, Sakura scoase un mic sunet de uimire. Era o casa cu doua etaje, mare, galbena si era chiar langa o padure. Langa casa ei erau si celelalte fete kisaeng.Intra inauntru si Tsunade ii prezenta camera in care va sta Sakura. Era o camera mica. Avea un pat roz, cu flori de cires pe el, o noptiera langa pat, care era din lemn de brad si un dulap tot din lemn de brad. Fereastra era mare, si cu o perdea alba cu doua dungi roz in partea de jos. Avea si o biblioteca chiar mare, din care cred ca erau cam o suta de carti. Cele doua intra, si Sakura aproape ca incepea sa planga de ducurie
-Am aranjat totul dupa cum stiu ca iti place tie, Sakura! zice Tsunade pe un ton bland.
Fata se aseza pe pat, si incepu asi scoate lucrurile din sacosa. Le aranfa frumos dupa care Tsunade o ajuta sa le puna la locul lor.
-Sakura, asta nu este tot. Te voi antrena zilnic de acum inainte. Nu ne vom vedea saptamanal, ci zilnic. Si iti voi arata si cum sa folosesti evantaiul ca arma. zice Tsunade dupa care pleca in camera ei.

Era ora noua, iar in casa lui Tsunade se stinse luminile. Cele doua fete dormeau adanc. A doua zi, dimineata, Tsunade se trezi la ora sapte, si se indrepta spre baie. Se spala pe dinti, dupa care se pieptana, si se indrepta spre bucatarie. Ajunsa, deschide frigiderul, si scoase sticla cu lapte si niste oua, din care facu o omleta. O chema si pe Sakura, care cu greu sa trezit. Dupa ce au mancat, s-au imbracat pentru antrenament. Sakura isi lua manusile negre, cizmele cana la genunchi, o bluza rosie si un colant negru cu o fusta alba despicata in parti. Tsunade isi lua hainele de AMBU, dar fara masca specifica.

Dupa ce au mancat, amandoua au iesit afata pentru a se antrena.
-Sakura, trebuie sa ma invingi in lupta corp la corp.
-"Taijutsuu? Nu sunt buna la taijutsu!" zice Sakura in mintea ei.

Tsunade stia ca ea e un ninja bun, dar vroia sa o testeze, sa vada daca isi poate depasi limitele. Sakura se apropie in videza si incerca sa ii deie un pumn, dar Tsunade sari in spatele ei. Sakura sare pe creanga unui copac, vrand sa faca niste semne din maini, dar o opreste Tsunade care ii aminteste ca trebuie sa foloseasca doar taijutsuu. Tsunade sari in aer, dupa care dadu cu piciorul in pamant. Totul se facu bucati, iar copacul unde era Sakura cazu. Sakura sari din el. Alerga spre Tsunade, si tot incerca sa o loveasca. Tsunade se enerva ca nu o poate lovi, si o apuca de mana dreapta. Sari cu ea in aer, dupa care ii dadu drumu. Sakura cazu in picioare. Pe jos vazu urma tocurilor ei de la impactul cu pamantul.Sakura isi stranse pumnul, si aduna chakra in el, apoi dadu cu el in pamant. Tsunade isi pierde echilibrul, iar in timpul asta Sakura ii dadu niste pumni, dar Tsunade isi vine in fire, si sare in spate cam trei metri.
-Tsunade-sama, ai de gand sa te ascunzi? zice Sakura pe o voce glumeata
-Sigur ca nu, dar stii ceea ce este amuzant? Ca nici acum nu ai observat capcana mea.
-Capcana?Ce capcana? intreaba Sakura curioasa dar in acelasi timp speriata
Pamantul de sub picioare i se cutremura, iar din pamant iesi Tsunade care incepu sa se ''joace cu pumnii'' . Dar nu dadea tare, era de ajuns sa ii deie unul cum a dat mai devreme in pamant.Se opri brusc si ii zice:
-Sakusa, cred ca e de ajuns pentru ziua de azi. La ora doua, avem o intalnire cu echipa AMBU. Vom sta in echipe de acum. Un maestru si doi sau chiar trei coechipieri.
Cele doua intra in casa. Tsunade o ajuta pe Sakura sa isi ingriseasca ranile. Facu niste semne si din mana iesi o lumina verde, oe care a puso pe rana. Rana se vindeca ca prin minune, iar Sakura nu simti nici o durere. Ii dadu un costum AMBU si o masca, pe care trebuia sa le poarte.

Era ora doua, si se indrepta spre sediul secret AMBU. Ajunse, intra si intr-o camera erau puse niste liste cu numele persoanelor alese de fiecare maestru. Pe lista lui Tsunade scria Sakura Haruno, Neji Hyuga si Sasuke Uchiha. Ca rezerva il aveau pe Uzumaki Naruto.
-Deci cand unul din ei se imbolnaveste tipul ala ii va tine locul, nu? o intreba Sakura pe Tsunade
-Da, deci hai sa iti vezi colegii. Va voi lasa singuri pentru a va cunoaste. O lasa la un salcam din apropierea cladirii AMBU. AColo erau Neji si Sasuke. Tsunade pleca si o lasa pe Sakura singura, cu cei doi.
-"E frumoasa. Oare e si puternica?" se intreba Neji in gandul lui.
-Buna! Eu sunt Sakura! Ma bucur sa va cunosc. zice fata zambind.
-Eu sunt Neji, incantat sa te cunosc.
Fata se uita cu coada ochiului la Sasuke, care statea rezemat de copac fara a zice nimic.
-A, da era sa uit. El e Sasuke, nu vorbeste cu nimeni, e cam ciudat, nu iti recxomand sa ai incredere in el. ii zice Neji Sakurei in soapta.
Sakura dadu afirmativ din cap, si aparu si Tsunade, care le zice ca acum au prima lor misiune. Trebuie sa captureze un traficant. Se pare ca el este foarte puternic, el e cal care l-a omorat pe unul dintre cei mai puternici oameni. Numele lui este Danzo.

Incepu sa alerge, pana cand ajunse la ascunzatoarea lui. Sakura ramase in urma cu Neji, pentru a se asigura ca nu au fost urmariti. Sakurei i se facu frica si incepu sa tremure, dar o atingere pe umar o sperie.
-Nu iti fie teama, sunt cu tine! ii zice Neji pe un ton cald
Fata dadu iar afirmativ din cap in timp ce se uita la ochii lui de un mov foarte sters. Din fata se auzi o lovitura de pumn. Cei doi se grabi si ii vazu pe Tsunade si Sasuke luptanduse .
-Sakura! Neji! Sasuke! Voi trei luati-o inainte si capturatil pe Danzo, eu ma ocup de garzi! tipa Tsunade la noi din toate puterile.
Sasuke facu un jutsu, si din gura lui iesi o bila mare de foc, Neji folosi taijutsu, iar Sakura folosea un jutsu pe nume "Razboiul Trandafirilor". Cine era prins de acel trandafir care iesea pe neasteptat din pamant, era ca si mort din cauza spinilor care il strapung.

Dupa cateva minute, cei trei au terminat, si o lua inainte dupa Tsunade. Au ajuns si ei la Danzo, si o vazu pe Tsunade care se lupta din greu cu Danzo. Dar ea nu mai folosea taijutsuu, folosea jutsuuri puternice.
-Pana acum nu a mai folosit jutsuri, inseamna ca Danzo e chiar foarte puternic. zice Sasuke.
Tsunade isi iesi din fire, si din ea iesi o chakra rosie, era 9 Cozi. O pisica chiar foarte monstruoasa. Din corpul lui Tsunade iesi doua cozi, dupa care a treia. Il lovi pe Danzo, iar acesta isi pierdu viata. Tsunade isi reveni, dar aproape cazu pe jos.
-Maestra! tipa Sakura speriata
Familia mea:

Sora mea: Venus-Roseta ; Sho-Yo
Nepotica mea: KittyKat

My fic: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=25912 [Fic-ul e facut de mine si Venus-Roseta]

Chibi-ul meu: [Imagine: chibi_8527.gif]
, chibi-ul lui

Răspunsuri în acest subiect
Spring flowers dance in the wind - de Sho-Yo - 22-04-2011, 11:30 PM
RE: Spring flowers dance in the wind - de Valleee - 23-04-2011, 06:40 PM
RE: Spring flowers dance in the wind - de Sho-Yo - 23-04-2011, 09:47 PM
RE: Spring flowers dance in the wind - de Sho-Yo - 28-05-2011, 10:30 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Flowers of evil +18 odette 4 3.162 21-03-2013, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Lain
  Bloody Flowers AnimeliciousAngel 2 3.002 13-03-2010, 02:04 PM