Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna aprilie

Din punct de vedere al tehnicii nu pto spune ca editia a excelat extrem de mult.
Din punct de vedere al ideilor multe au fost dragute, unele comune, iar unele se pot numii" staticul" nu zburatorul. Iar doi imi inspira mai mult cadere decat inaltare.
Oricum luandu-le pe rand:
Nr 1
Mai degraba sare decat zboara. Valoratia este execrabila iar , formele prost facute. Fata patratoasa iar de limba rosie te puteai lipsii. lucrarea este deranjata, cred ca puteai lucra mult mai bine, desenul trebuia mai mult "Respectat".
Ideea e draguta, dar tehnica lasa de dorit : 5.

Nr 2
Lucrarea este expresiva, dar totusi personajul pare ca se prabuseste mai mult, nu pare ca se inalta. Apoi tehnica e buna. 9.

Nr 3

Nu e rau, dar se vede ca e grabita. Imi place ideea, chiar imi place, e printre singurele, inafara primei, care nu are in fata un inger. Totusi tehnica nu e minunata, iar lucrarea e are o minima de dinanism " cladirile", dar nu e destul, iar prin zburator eu as vedea "dinamism" si nu doar ingeri. Oricum, ideea e de apreciat, dar la proportii, inspecial maini, si valoratie ai de lucrat.
Imi place totusi parul ei, iar pana imi place.
E o lucrare bunicica in comparatie cu celalte : 7

Nr 4

Iar ingeri....
Capul e cam mare, desi e "anime" e prea mare. Oricum, valoratia e buna, ai detalii etc, dar duda, ce-i cu valoratia din spatele fetei? Ai intins-o cu servetelul? Sa stii ca nu e chiar inspirata treaba. Oricum trebuie sa recunosc ca lucrarea e bunicica, dar ideea nu e cine stie ce, iar o lucrare statica, fara pic de dinamism.
Nu m-a impresionat, dar ai o tehnica buna. Din punct de vedere al expresivitatii ...gol.
6

Nr 5
Acelasi lucru, tehnica proasta, lucrare statica, idee comuna : 4

Nr 6

Imi palce ca ai iesit din tiparul " ingeri" iar liniile par cu adevarat dinamice, trebuie sa recunosc. Desi e abstract, dude, chiar e abstract21 Linile creeaza forma unui cocos in miscare, sau asa am eu senzatia si imi place
8

Acum, ce naiba aveti ma toti cu ingerii? pe bune, a zbura nu e tot una cu dragalasenia sau tristetia cuiva cu aripi.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna aprilie - de MimiÅŸor - 18-04-2011, 08:36 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Rain - 18-04-2011, 09:53 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Aggie - 18-04-2011, 12:40 PM
RE: Vot - luna aprilie - de candy_cane - 21-04-2011, 12:08 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Raye - 21-04-2011, 01:13 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Jigoku - 21-04-2011, 12:29 PM
RE: Vot - luna aprilie - de Ich. - 23-04-2011, 04:49 PM