M-am apucat sa citesc Interviu cu un Vampir de Anne Rice; am luat-o de la Adevarul. Well, cred ca muulta lume cunoaste cartea, multi au vazut filmul [ ce-i drept, eu n-am apucat sa-l vad ._.' ] . Cartea e buna, imi place modul in care e scrisa si felul in care decurge actiunea, chiar daca nu am ajuns foarte departe. Sincera sa fiu, am vrut s-o citesc mai de mult, dar mereu am uitat de ea, si mereu au aparut alte carti care sa ma 'fure' .
Ca personaje pot zice ca-l ador pe Louis si pe Lestat, tinand cont ca prin prima parte pe ei se bazeaza totul [ cred : -? ] . Imi place felul de-a fi a lui Lestat, asa rece, indiferent. Mhm, e adorabil <3 .
So, parerea mea e ca Interviu cu un Vampir e o carte ce merita citita, e chiar buna . ^^
Ca personaje pot zice ca-l ador pe Louis si pe Lestat, tinand cont ca prin prima parte pe ei se bazeaza totul [ cred : -? ] . Imi place felul de-a fi a lui Lestat, asa rece, indiferent. Mhm, e adorabil <3 .
So, parerea mea e ca Interviu cu un Vampir e o carte ce merita citita, e chiar buna . ^^
The stolen kisses are always the sweetest
Thx, MimiÅŸor <3
True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.