Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just Surviving Is Meaning

*yawn*. Buna. Scuze ca nu am ajuns mai repede, dar am vazut tarziu cand mi-ai zis ca ai un nou fic. In primul rand iti zic ca nu am vazut serialul sau ma rog, pe ce se bazeaza ficul. Inca nu prea este o problema, pentru ca inteleg ce se intampla.
Titul ficului mi s-a parut relativ interesant, cred ca asta m-a facut sa citesc tot. Apoi... modurile de expunere. Am vazut ca ai avut multa descriere si ai expus multe aspecte in acest mod in inceput. Cred ca este un aspect pozititv. In legatura cu naratiunea si actiunea propriu-zisa; a fost ok, ceea ce e bine. Aceasta si-a urmat cursul normal si a fost naturala, adica nu grabita sau incetinita peste masura. Cronologia ideilor a fost la locul ei si am inteles ce s-a transmis in fic.
Cat despre dialog, pot zice ca nu a fost prea mult dar oricum este ok, pentru ca de obicei in primele capitole se formeaza cadrul si toate alea. In rest, mi se pare a fi un fic promitator si interesant. Nu ma leg de greselile de tastare si de exprimare pentru ca au fost enuntate mai sus.
So, cand postezi nextul te rog anunta-ma si pe mine. Succes mult in continuare. Pa.

Răspunsuri în acest subiect
Just Surviving Is Meaning - de Alle - 23-04-2011, 01:14 AM
RE: Just Surviving Is Meaning - de Dragonz Eyez - 23-04-2011, 11:15 AM
RE: Just Surviving Is Meaning - de Fiction - 23-04-2011, 12:44 PM
RE: Just Surviving Is Meaning - de Sasame - 26-04-2011, 11:08 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)