23-04-2011, 01:17 AM
Hm...ciudat, dar totusi interesant. Probabil te gandesti ca spun asta despre fic, nu spuneam asta ca nu am fost prima T_T si totusi nu sunt suparata, chiar imi place sa citesc la urma :D
So...deja cred ca stiu la ce sa ma astept din partea voastra, mereu aveti idei geniale si fic-urile voastre mereu sunt cele mai tari, oricum eu dupa ce am citit acest capitol m-am duc cu gandul ca va fi vorba despre intalnirea sa cu vechiul sau iubit, sau va avea o aventura cu profesorul? :-"...Ah...nici nu mai conteaza, mereu surprinde-ti cu ceva nou, lucrarile voastre sunt chiar foarte curate, deci.. nu mai am ce comenta.
So...deja cred ca stiu la ce sa ma astept din partea voastra, mereu aveti idei geniale si fic-urile voastre mereu sunt cele mai tari, oricum eu dupa ce am citit acest capitol m-am duc cu gandul ca va fi vorba despre intalnirea sa cu vechiul sau iubit, sau va avea o aventura cu profesorul? :-"...Ah...nici nu mai conteaza, mereu surprinde-ti cu ceva nou, lucrarile voastre sunt chiar foarte curate, deci.. nu mai am ce comenta.
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]