23-04-2011, 01:14 AM
Am venit eu cu un comentariu . Aseara nu stiu de ce nu am postat si aici, mi se pare ca ma grabeam sa *zzzzzz*, dar las acum si imi cer iertare ca am fost lenes si la aceasta sectiune nu am mai postat. *praying* Gomen, sweetheart!
Ca de fiecare data, ai adus un capitol magnific. Pe zi ce trece ma uimesti, ai un capsor plin de idei exceptionale.
Imi place si cum povestesti lucrurile, imbini totul dandu-i o nota de amuzamnet pe care o ador <3. Nu mi-a placut ca a fost un idiot care sa trebuiasca sa vorbeasca, insa asa e si in viata reala, cand trebuie sa taca cineva n-o face, bineinteles.
Intrarea in spital ma amuza, bine lucrat!
Ca de fiecare data, iti admir munca incantatoare! <3 Intotdeauna ne uimesti si iti multumim de acest lucru! *hugs*
Te rugam sa ne aduci un alt capitol uimitor, iubita!
Noroc la tot asa idei bune si de-acum inainte si pentru totdeauna!
Ca de fiecare data, ai adus un capitol magnific. Pe zi ce trece ma uimesti, ai un capsor plin de idei exceptionale.
Imi place si cum povestesti lucrurile, imbini totul dandu-i o nota de amuzamnet pe care o ador <3. Nu mi-a placut ca a fost un idiot care sa trebuiasca sa vorbeasca, insa asa e si in viata reala, cand trebuie sa taca cineva n-o face, bineinteles.
Intrarea in spital ma amuza, bine lucrat!
Ca de fiecare data, iti admir munca incantatoare! <3 Intotdeauna ne uimesti si iti multumim de acest lucru! *hugs*
Te rugam sa ne aduci un alt capitol uimitor, iubita!
Noroc la tot asa idei bune si de-acum inainte si pentru totdeauna!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour