22-04-2011, 01:04 PM
Adolescenta este o perioada minunata. Primesti mai multa libertate si totusi sunt persoane care te trateaza inca ca pe un copil ceea ce e, dupa parerea mea super. Sunt zile in care crezi ca lumea se invarte in jurul tau si esti cea mai minunata, mai desteapta si mai frumoasa persoana din intreg Universul. Totusi sunt si zile in care crezi ca iti cade cerul in cap si simti ca esti cel mai mare ratat. Atunci, insa, apar familia si prietenii si, ca prin magie, iti dai seama ca esti foarte norocos deoarece nu esti singur, cineva chiar isi doreste ca tu sa fi fericit.
Bineinteles, adolescenta este caracterizata si de nenumaratele tampenii pe care fiecare dintre noi le face.
Daca reusesti sa gasesti un echilbru intre prostiile pe care le faci si timpul petrecut ca un "copil cuminte" poti cu usurinta sa iti dai seama ca adolescenta e una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii.
Cam asta a fost parerea mea.
Bineinteles, adolescenta este caracterizata si de nenumaratele tampenii pe care fiecare dintre noi le face.
Daca reusesti sa gasesti un echilbru intre prostiile pe care le faci si timpul petrecut ca un "copil cuminte" poti cu usurinta sa iti dai seama ca adolescenta e una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii.
Cam asta a fost parerea mea.
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you