22-04-2011, 10:44 AM
salutare valutza mea! >:D<
wow...credeam k nu vei posta anul asta...^_^ ce sa mai lungim vorba? este un fic sooper avand in vedere ca eu cunosc si continuarea relativa... :))
dar raportandu-ne la primul capitol, iti lipsesc destule... -_-"
First: unde e descrierea???? X_X
Second: de ce grabesti atat de mult actiunea asta? mai las-o si pe ea sa se odihneasca... n_n
Third: incearca sa delimitezi paragrafele in functie de faptul despre care se vorbeste...;))
si sunt multe altele... :]]
imi pare bine k ti-ai facut curaj sa postezi... sa stii ca inceputul mereu este greu... insa pe parcurs, daca vei continua [ si sper k asta ai sa faci :-w ^_^ ], o sa observi ca o sa fie din ce in ce mai bine...
iti urez multa bafta in continuare! aaaa...si inspiratie! era sa uit! n_n
mi-e dor de tn... dar mai vorbim noi alta data...:-j
pa-pa! :X
wow...credeam k nu vei posta anul asta...^_^ ce sa mai lungim vorba? este un fic sooper avand in vedere ca eu cunosc si continuarea relativa... :))
dar raportandu-ne la primul capitol, iti lipsesc destule... -_-"
First: unde e descrierea???? X_X
Second: de ce grabesti atat de mult actiunea asta? mai las-o si pe ea sa se odihneasca... n_n
Third: incearca sa delimitezi paragrafele in functie de faptul despre care se vorbeste...;))
si sunt multe altele... :]]
imi pare bine k ti-ai facut curaj sa postezi... sa stii ca inceputul mereu este greu... insa pe parcurs, daca vei continua [ si sper k asta ai sa faci :-w ^_^ ], o sa observi ca o sa fie din ce in ce mai bine...
iti urez multa bafta in continuare! aaaa...si inspiratie! era sa uit! n_n
mi-e dor de tn... dar mai vorbim noi alta data...:-j
pa-pa! :X