Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Heroes

Am putut rata acest topic? O.o' Wtf?
Voi ce părere aveţi despre heroes?
Păi e cel mai tare serial : - ". Eu una nu m-am lăsat până nu l-am vizionat pe tot [ adică cele 6 sezoane ] Am dat de el în Spania dacă nu mă înşel şi cum a început la mijlocul verii nu am avut timp să-l văd pe tot că începea şcoala şi a trebuit să plec. Când am ajuns acasă l-am căutat pe net şi l-am găsit. Cred că am văzut vreo 4 - 5 episoade pe zi. Mă fascina.

Care este personajul vostru preferat?
Hmmm, cam greu de decis asta o.O'.
Claire este. Îmi place că ea ştie să ia deciziile corecte [ mă rog nu tot timpul ] chiar dacă-şi punea viaţa în pericol. Curajul ei este de admirat. Îmi place cum se regenerează, poate muri de `` n `` ori şi se reîntoarce la viaţă. E şi frumoasă pe deasupra şi avut multe încercări de trecut; însă la sfârşitul sezonului şase când a vrut să arate tuturor ce poate face ea şi cum sunt unele persoane mai speciale decât altele, am crezut că şi-a pierdut minţile. [ final stupid -.- ]

Ce abilităţi aţi vrea să aveţi?
Aş vrea să fiu ca Peter [ e preferatul meu dintre tipi ]
Dar nu ştiu care latură o prefer, căci sunt două: Prima, lua puterile celor pe care îi atingea şi rămâneau acolo toate -> era un fel de supererou sau a doua, putea avea câte o putere pe rând. [ Cred că a doua e mai convenabilă xD ]
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Heroes - de Jigoku - 30-01-2008, 10:11 AM
RE: Heroes - de SnowFlake. - 21-04-2011, 08:17 PM
RE: Heroes - de Dragonz Eyez - 09-09-2011, 02:12 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)