21-04-2011, 03:31 PM
Am citit acolo... "yaoi-ul va veni imediat" si... Si sunt fericitaaaaa
Omg, las si com daca tot citesc. Mersi, love, ca ai adus next
Esti asa de comica
''Era asa de dragalas incat l-as fi mancat ca pe un fursec" *laughig* Ar trebui sa mananci inainte de a scrie capitole, ca se vede influenta foame in ele *rolling on the floor* [ Eu vorbesc? *evil laugh* ]
Il cred pe Kiru ca l-ar manca, si mie imi trezeste o oarecare pofta de a profita de trupul lui *blushing* Numai Kiru se gandeste la perversiuniii?!!?! Eu faceam curat si pe fiecare loc din casa vedeam perversitati intre barbaaaaaaati
Bine ca ai adus nextu', ca faceam urat <3
A fost frumoos capitolul si deja ma gandesc la niste perversiuni de toate zilele:X Abia astept o continuare grandioasa, perversa, sexy si, cum imi place mie, foarte descriptiva =p~
M-a uimit felul in care l-ai transformat pe Matsuro, e mai indraznet decat inainte. Oricum o schimbare ca asta era de asteptat, intrebarea era insa ''Cand?''. Oricum a fost frumos si te felicit pentru asta <3
Nerabdarea ma roadeee *hug*

Esti asa de comica

Il cred pe Kiru ca l-ar manca, si mie imi trezeste o oarecare pofta de a profita de trupul lui *blushing* Numai Kiru se gandeste la perversiuniii?!!?! Eu faceam curat si pe fiecare loc din casa vedeam perversitati intre barbaaaaaaati

A fost frumoos capitolul si deja ma gandesc la niste perversiuni de toate zilele:X Abia astept o continuare grandioasa, perversa, sexy si, cum imi place mie, foarte descriptiva =p~
M-a uimit felul in care l-ai transformat pe Matsuro, e mai indraznet decat inainte. Oricum o schimbare ca asta era de asteptat, intrebarea era insa ''Cand?''. Oricum a fost frumos si te felicit pentru asta <3
Nerabdarea ma roadeee *hug*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour