20-04-2011, 10:00 PM
Huh`, zona crepusculara XD.
Cat de des va spalati pe dinti? ->> Deobicei de 3 ori pe zi, uneori mai uit si ramane de 2 ori pe zi ^^".
Cand vi se face o carie cat de mica, va duceti imediat la dentist,sau asteptati sa va doara ca sa mergeti cu chiu cu vai? ->> NU MERG !! Mi-o tratez singura, la dentist nu merg nici impuscata x.x .
Mergeti la dentistul de familie sau la un cabinet particular? ->> Nu merg :]].
Cate plombe aveti? ->> Niciuna.
Cand mergeti la dentist, trebuie sa va faceti programare, sau va primeste oricand? ->> Trebuie programare, dar eu nu merg.
Cand va plombeaza, va anesteziaza zona sau nu? ->> Habar n-am .
Cate carii aveti? ->> Am doar doua mici si invizibile .
Stiti ca de la carii netratate puteti ajunge la dializa? ->> Ce-i aia?
Cand v-ati dus la dentist ultima data? ->> Cred ca la 11 ani .
Cand v-ati dus la dentist prima data? ->> La 4 ani parca..
Credeti ca in viitorul apropiat veti merge la dentist? ->> Sper sa nu !
Aveti si alte probleme cu dintii ( masele lipsa, aparat dentar, dinti ciobiti )? ->> Am dintii din fata strambi [vreo 3 asa..]
Daca da, cum credeti ca le veti rezolva? ->> Se vor indrepta in timp .
Va e frica de dentist? ->> DA!! Desi e posibil sa va fi dat seama de mai devreme .
Cat de des va spalati pe dinti? ->> Deobicei de 3 ori pe zi, uneori mai uit si ramane de 2 ori pe zi ^^".
Cand vi se face o carie cat de mica, va duceti imediat la dentist,sau asteptati sa va doara ca sa mergeti cu chiu cu vai? ->> NU MERG !! Mi-o tratez singura, la dentist nu merg nici impuscata x.x .
Mergeti la dentistul de familie sau la un cabinet particular? ->> Nu merg :]].
Cate plombe aveti? ->> Niciuna.
Cand mergeti la dentist, trebuie sa va faceti programare, sau va primeste oricand? ->> Trebuie programare, dar eu nu merg.
Cand va plombeaza, va anesteziaza zona sau nu? ->> Habar n-am .
Cate carii aveti? ->> Am doar doua mici si invizibile .
Stiti ca de la carii netratate puteti ajunge la dializa? ->> Ce-i aia?
Cand v-ati dus la dentist ultima data? ->> Cred ca la 11 ani .
Cand v-ati dus la dentist prima data? ->> La 4 ani parca..
Credeti ca in viitorul apropiat veti merge la dentist? ->> Sper sa nu !
Aveti si alte probleme cu dintii ( masele lipsa, aparat dentar, dinti ciobiti )? ->> Am dintii din fata strambi [vreo 3 asa..]
Daca da, cum credeti ca le veti rezolva? ->> Se vor indrepta in timp .
Va e frica de dentist? ->> DA!! Desi e posibil sa va fi dat seama de mai devreme .
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.