Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Diary Tenten

Okay. First of all hi. Am dat intamplator peste ficul tau si m-am gandit sa-mi dau putin cu parerea. In primul rand, as avea de mentionat ca ideea, la prima vedere, mi se pare cat de cat interesanta. : ) Cu toate astea, as avea ceva de zis...
La capitolul I, in primul rand, mi se pare ca este prea scurt. Nu stiu daca stii acea regula, dar un capitol trebuie sa aiba cam 40 de randuri minimum. Ma rog; sunt aici sa comentez ficul. Cred ca ai fi putut face primul capitol mai lung daca mai introduceai putina descriere ca sa incetineasca putin cadrul si, sa nu treci asa de repede prin idei deoarece mi se pare destul de ametitor.
La capitolul II, amn... well mi se pare foarte zapacita actiunea. E oarecum grabita si iarasi e prea scurt capitolul. Puteai sa mai insisti asupra lui si sa mai adaugi si descriere si naratiune deoarece asa arata destul de superficial. Parerea mea este ca pentru un capitol reusit dialogul, naratiunea si descrierea trebuie sa fie intr-o armonie care sa tinda spre perfect. Incearca sa le pui in balanta... te sfatuieusc eu.
Si... cred ca as putea continua asa pentru toate celalte capitole dar cred ca am exemplificat pe la inceput ce aveam de zis.
Oricum, tind sa cred ca o sa iasa un fic fain. Cred ca cel mai bine ar trebui sa te concentrezi pe fixarea modurilor de expunere (naratiunea, dialogul si descrierea) si, sa fie prezente intr-o egala maosura in capitol.
Anyway, mult succes in continuare si sper ca nu te-am suparat; sper ca ceea ce am zis te va ajuta. :) Succes! (Eventual anunta-ma cand postezi nextul)

Răspunsuri în acest subiect
Diary Tenten - de Tenten_and_Neji - 20-04-2011, 07:07 PM
RE: Diary Tenten - de Fiction - 20-04-2011, 07:53 PM
RE: Diary Tenten - de Raye - 20-04-2011, 08:17 PM
RE: Diary Tenten - de Miranda. - 24-07-2011, 06:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A special diary, just for Beki's love [Drama, SF, +18] Hakusor. 22 12.012 10-09-2011, 09:59 PM
Ultimul răspuns: Camelie.

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)