Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata departe de casa

Buna! Trec si eu pe aici, chiar daca nu ma prea pasioneaza acest gen de fic.
La inceput ai tot repetat 'parintii' si nu suna prea frumos. Am gasit o expresie pe care nu o inteleg : "era o veselie mare pe toti oamenii" . Cum ar putea veselia sa stea pe oameni?
Apropo, capitolul nu a fost scurt deloc, insa incearca sa nu mai lasi spatii intre anumite fraze. Se lasa un rand, doua, atunci cand incepi alta idee, foarte diferita de ce ai scris inainte. Inteles?
Citat:“Chiar acolo? De ce langa Domnul Atitudine? isi spuse Naruto in gand si se indrepta spre banca cu pricina.
Aici ai uitat sa inchizi ghilimelele, fii mai atenta!
Greseli de tastare nu prea au fost, sau poate doar una mica pe ici pe colo. Povestea nu a fost deloc interesanta si deloc originala, exact asa cam cum s-a intamplat in anime. Incearca sa mai adaugi ceva de la tine, pentru ca primul capitol conteaza foarte mult pentru cititori. Inca ceva, tie iti lipseste descrierea, singurul epitet de acolo este 'fata frumoasa' si cam atat. Descrie sentimentele fiecarui personaj ca sa stim si nou ce si cum gandesc, si mai adauga figuri de stil sa dea bine fragmentelor.
De retinut : inainte de verbele la gerunziu ( mancand, adormind, uitand, ferind, citind, spaland ) se pune virgula. Exista si exceptii, bineinteles, cand virgula nu se pune. Incearca sa faci propozitiile cat mai lungi si nu mai folosi mereu acelas subiect!!
Citat:Sakura se gandeste cum poate ea sa se lupte cu persoana iubita?
Cum? Deja Sakura tine la Sasuke? Si ma rog cand ai descris sentimentele astea? Trebuiau descrise, altfel pe parcursul ficului devine plictisitor daca sari de la un sentiment la altu ( pe deasupra, nedescris bine :-< )
Citat:Totul mersese foarte bine, pana cand, intalnindu-se pentru a discuta despre o misiune, Sasuke si Sakura s-au sarutat.
LoL? Pe asta de unde ai mai scos-o? Sincera sa fiu, am recitit propozitia de trei ori ca sa ma asigur ca acolo ai scris sarutat, pentru ca intamplarea mi se pare prea brusca. Iti zic si ti-o repet, nu trece de la o actiune la alta, grabesti foarte mult intamplarea si chiar nu e placut pentru un cititor sa continue lectura ta.

Pai.. penrtru primul fic a fost destul de bine, zic eu. Sper sa iei in calcul ce ti-am zis eu si sper sa se vada alte schimbari ( mai bune, desigur ^^ ). Sper ca nu te-ai suparat pentru criticile facute, dar chiar vreau sa vad cum evoluezi. Bafta la scris!

Răspunsuri în acest subiect
Viata departe de casa - de Paty.Paty - 20-04-2011, 03:57 PM
RE: Viata departe de casa[SasuSakuNaru] - de Rain - 20-04-2011, 04:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 10.223 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'
  Casa din vis [+15] sunshine 5 5.670 12-04-2010, 10:05 AM
Ultimul răspuns: sunshine

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)