20-04-2011, 11:33 AM
Heya ^^ Locu' meu :P Dau edit dupa ce citesc :D (Bla bla bla bla...)
Edit: Bine ca mi-am pastrat locu' intai :P Merci ca m-ai anuntat si scuze ca nu am dat mai inainte comentariu, dar ma batea o fata la cap sa iesim afara...
So, sa revenim la fic. Prea multa descriere, deja ma plictisesc citind acelasi lucru din nou si din nou. Nu zic ca nu e bine sa o ai, dar pe mine una m-ai cam plictisit cu ea. Actiunea e in regula, dar totusi la sfarsit ai grabit-o, pana atunci fusese perfecta. Dialogul e foarte bun si nu e sec. Mai am un singur lucru sa-ti reprosez:
Prea multe "vise"...pe primele doua le inteleg...dar restul sunt in plus.
Deci atat cu criticile.
Povestea imi place mult. Ai dinamism si lupta celor doua a fost geniala. Imi place mult caracterul lui Karin. Sakura e cam tembela daca intelegi ce vreau sa spun. Adica, naiba, sa spuna odata ce are de spus. Cam atat cu acest capitol. Astept continuarea si sunt nerabdatoare sa vad ce se va mai intampla. Spor la scris si sa ma anunti cand vei posta urmatorul capitol :D
Cya^^
Edit: Bine ca mi-am pastrat locu' intai :P Merci ca m-ai anuntat si scuze ca nu am dat mai inainte comentariu, dar ma batea o fata la cap sa iesim afara...
So, sa revenim la fic. Prea multa descriere, deja ma plictisesc citind acelasi lucru din nou si din nou. Nu zic ca nu e bine sa o ai, dar pe mine una m-ai cam plictisit cu ea. Actiunea e in regula, dar totusi la sfarsit ai grabit-o, pana atunci fusese perfecta. Dialogul e foarte bun si nu e sec. Mai am un singur lucru sa-ti reprosez:
Citat:Sa simt acei fiori prin tot corpul meu, sa tremur sub atingerile lui, dar raman doar vise. Nimic mai mult decat vise. Simple vise ce vor ramane ascunse pentru eternitate. Sa sper ca totul se va schimba, dar ma ranesc singura. Aceste vise sunt pline de venin. Ma ranesc numai cand ma gandesc la ele, dar fara vise nu poti trai. Nu esti om fara ele, esti doar o papusa. Incepi sa visezi, iti place ce vezi, dar cand te trezesti ca nimic nu va fi real iti vine sa urli, sa plangi, sa te urci pe pereti.
Prea multe "vise"...pe primele doua le inteleg...dar restul sunt in plus.
Deci atat cu criticile.
Povestea imi place mult. Ai dinamism si lupta celor doua a fost geniala. Imi place mult caracterul lui Karin. Sakura e cam tembela daca intelegi ce vreau sa spun. Adica, naiba, sa spuna odata ce are de spus. Cam atat cu acest capitol. Astept continuarea si sunt nerabdatoare sa vad ce se va mai intampla. Spor la scris si sa ma anunti cand vei posta urmatorul capitol :D
Cya^^
![[Imagine: 61516723.png]](http://img683.imageshack.us/img683/5668/61516723.png)
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !