Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine!

Cand citesc numele topicului, imi aduc aminte cum promite mereu Snowy ca nu o sa-l mai bata pe Razvan si niciodata nu se poate abtine x3.....dar sa revenim 71.

Am promis de multe ori ca nu am sa ma mai cert cu mama, n-am sa mai tip la ea, n-am sa ma mai iau la bataie cu ea, dar pur si simplu nu pot face asta. Mi se duce fiecare impuls, fiecare chef de distractie si veselie doar cand o aud cum "latra" la mine, dandu-mi ordine sa fac nu stiu ce, sau sa nu uit nu stiu ce, iar in fata prietenilor mei sa-mi zica sa fiu cuminte, sa am grija de mine, etc 22. As dori putin mai multa libertate, pentru ca atunci cand voi creste n-am sa ma pot descurca singura, o sa trebuiasca sa aud pe cineva langa mine care sa-mi spuna "Copile, ai grija la aia, sa nu faci aia.." 22. S-apoi tot ea zice ca eu nu-s responsabila, ca eu nu stiu sa ma descurc. "Da mai lasa-ma femeie in pace ca ma faci de ras!" i-as zice sau cine stie, mai rau, evident xD.

Am promis si inca promit ca numai injur, dar nu ma pot lasa. E deja un hobby si uneori injur fara a-mi da seama xD. Chiar nu ma pot abtine, mai ales cand sunt nervoasa si ma enerveaza cineva mai tare, nu ma pot abtine sa nu-i spun vreo 2 si deobicei...chiar eu inventez injuraturi 9.

Daca va mai fi ceva.....o sa scriu aici :]]. Acum nu-mi mai amintesc xD.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "

Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de `Shadow. - 19-04-2011, 10:23 PM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de Adelinne` - 22-04-2011, 01:48 AM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de infoleather - 03-09-2012, 08:53 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)