Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine!

Si eu fac tot felul de promisiuni, chiar daca stiu ca nu le pot tine. Mi-am facut un program saptamanal, luni era ziua in care nu injur, marti era ziua fara dulciuri, miercuri era ziua fara carne etc. De ce am facut asta? Sincer, habar n-am, dar stiu ca luni am injurat foarte mult, marti am mancat o punga de napolitane si o ciocolata si miercuri am mancat aripioare picante. Deci da, nu rezist foarte mult fara unele lucruri. Imi este foarte pofta de ceva sau cand vad ca cineva o face, fac si eu. Mda, nu am o vointa foarte puternica, poate de-astea nu am tinut niciodata post.
In primul semestru, am promis ca nu o sa ma mai cert si bat cu dragii mei colegi retardati. Peste o saptamana, am paruit-o pe o colega fiindca mi-a luat hanoracul si a inceput sa fuga prin scoala cu el.(adica really bitch? really? nu aveai ceva mai bun de facut?)

Răspunsuri în acest subiect
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de Auburn. - 19-04-2011, 06:25 PM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de Adelinne` - 22-04-2011, 01:48 AM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de infoleather - 03-09-2012, 08:53 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)