Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Aprilie - Vot

I - 3. Alysu
II - 4. Ryuu
III - 1. Odyssey

Iar acum ... :
Alysu, te-am ales pentru imaginatia cu care ai creat semnatura. Ai folosit brushurile absolut in locurile perfecte si ai lasat personajul ( unul din preferatele mele 8 ) in centrul atentiei. Nu m-am uitat la poza originala si nu stiu daca ai pus, insa ai folosit efectele necesare si de aceea te-am ales pe primul loc. Chiar daca pare putin cam plina, sa stii ca asta nu strica cu nimic. Imi place ca ai folosit pe toata suprafata semnaturii acelas tip de efecte, sau mai bine spus aceeasi componenta, adica n-ai pus intr-un loc mai mult efect, si in celalalt mai putin. Si textul a iesit bine si l-ai incadrat perfect. Felicitari!

Ryuu, semnatura ta ma impresionat mai mult prin culorile alese. Nu imi place frama pe care ai ales-o, sincer, mai bine o lasai fara decat cea aleasa de tine. Te-am pus pe locul al doilea pentru ca si tu, la fel ca si Alysu, ai incadrat bine textul si ai folosit brushurile cum trebuie. Nu ai pus mai multe in stanga ( sa zicem ) iar in dreapta, sus, sau jos, nimic. Ai accentuat mult iepurele, din cate vad. La tine m-am uitat la poza originala ( parca ) si chiar se vad diferentele 3 Ce nu imi prea place este partea dreapta a fetei, caci nu se vede deloc ochiul si ma cam deranjeaza ca e prea intunecata. Oricum, felicitari!

Odyssey, nu m-am putut decide intre sig-ul tau sau cel al lui Uber, dar uite ca intr-un final am ales. Frama este cam groasa, ceea ce ma deranjeaza, si nu numai asta, ci si marimea, dar a fost la alegerea ta, nu a fost o marime impusa. Culorile le-ai ales bine, zic eu, numai ca dupa mine, mergeau ceva mai accentuate. Fata de ceilalti, nu ai mentinut o culoare pe tot parcursul creatiei, le-ai mai schimbat, de aceea intr-o parte e mai colorat, in alta mai putin colorat. Textul nu imi place in mod deosebit, dar pot spune ca a iesit bine si ca e original, chiar daca mi-a luat destul de mult sa il descifrez.

Incep cu Uberwald, pentru ca semnatura a fost prea colorata si nici acum nu imi dau seama daca este dintr-un film sau anime, nu ai ales cadrul bun, si nici culorile nu mi se par bine alese, prea mult galben, prea suparator T^T Inca ceva, ma streseaza partea de jos, acea dunga neagra. Parca toata atentia mi se duce spre ea si ignor tot ce se afla in semnatura.
Acum Valkyrja, semnatura ta mi se pare prea simpla, chiar daca culorile sunt mult mai accentuate decat la original, nu ai folosit prea multe chestii, sa le zic asa. Nu imi place ca in partea dreapta s-a repetat ochiul pisicii din semnatura, lucrul asta nu m-a atras cu nimic, probabil fara acea repetare ar fi fost mai ok, si poate si putin culorile modificate.

Felicitari tutoror concurentilor si bafta. Sper ca nu s-a suparat nimeni pentru criticile date hug

Edit: Uber, in primul rand e Fani, nu Tani xD Si in al doilea rand, nu cred ca un expert in ps ar tine cont de cata lumina a avut poza originala, atata timp cat se crede bun in a edita poze. Am dreptate? Adica ce, vrei sa spui ca in ps nu exista butoane de edit pentru contrast si lumina? Ntz 33 daca e expert, tre' sa stie sa le faca.

Răspunsuri în acest subiect
SOTM Aprilie - Vot - de Lia - 18-04-2011, 07:49 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Dragonz Eyez - 18-04-2011, 10:19 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Rain - 19-04-2011, 04:16 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Lia - 19-04-2011, 07:06 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Ichigo. - 22-04-2011, 10:21 AM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Lia - 22-04-2011, 06:47 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Ana - 22-04-2011, 07:48 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Tox - 22-04-2011, 11:02 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Odyssey - 26-04-2011, 12:53 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Ryuu - 03-05-2011, 05:47 PM
RE: SOTM Aprilie - Vot - de Lia - 03-05-2011, 10:38 PM