19-04-2011, 12:26 PM
Pana sa fie inchis sa pun si eu cateva poze cu unul dintre cuplurile mele favorite (dar nu inainte de Itachi x Sasuke ;x).
[edit]@Mistery Sunshine, nu-ti face griji, cel putin mie si lui Dragon Eyez ne place topic-ul. ^^ Mie mi se pare ca se potriveste aici si ca nu e nimic ineregula, dar cine stie stie. Vorbeste cu un moderator care se ocupa de aceasta sectiune (daca nu stii, dar ma indoiesc, poti sa ma intrebi pe mine ^^) si vezi daca e inregula si o sa ramana sau va trebui starsa (desi eu nu gasesc niciun motiv). Oricum, cred ca e din cauza spam-ului. ^^ :- ?
@Dragon Eyez, ai dreptate. Nu te contrazic. :]]
[edit]@Mistery Sunshine, nu-ti face griji, cel putin mie si lui Dragon Eyez ne place topic-ul. ^^ Mie mi se pare ca se potriveste aici si ca nu e nimic ineregula, dar cine stie stie. Vorbeste cu un moderator care se ocupa de aceasta sectiune (daca nu stii, dar ma indoiesc, poti sa ma intrebi pe mine ^^) si vezi daca e inregula si o sa ramana sau va trebui starsa (desi eu nu gasesc niciun motiv). Oricum, cred ca e din cauza spam-ului. ^^ :- ?
@Dragon Eyez, ai dreptate. Nu te contrazic. :]]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2