Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lock and Unknown

Hey girls! Îţi mulţumesc că m-ai anunţat. Îmi pare sincer rău că abia acum, după destul de mult timp, am ajuns să comentez şi eu acest capitol. Okay, păi să începem. Dear, am văzut câteva greşeli. Nu sunt grave, dar nici în regulă nu este să apară aşa aproape una după alta. Ar fi fost mai okay dacă ar fi fost, de exemplu una la începutul capitolului şi una la sfârşit ( nu că aş vrea să fie greşeli ). Se pare că ai nişte probleme cu semnele de puncuaţie, în special cu virgulele. Câteodată le pui unde nu trebuie, iar alteori când sunt necesare nu le pui. Aici ai mare grijă, pentru că o virgulă pusă greşit schimbă într-un fel sau altul înţelesul propoziţiei.
Acţiunea mi se pare chiar foarte grăbită. Încearcă să nu o mai fugăreşti atât de tare. Adică, exact în prima zi se întâlneşte cu Sasuke. Vreau să spun că în aceste câteva ore în care au fost despărţiţi ai fi putut să le lungeşti, nu neapărat să le elimini. Mă gândesc că tot în aceeaşi zi să se întâlnească, dar într-un capitl următor.
Descrierea, well aici ai nevoie de îmbunătăţiri, deoarece este foarte puţină şi dai impresia că nu eistă deloc. Descrie mai mult peisajele sau/şi sentimentele personajului. Aşa ai lungi puţin capitolul şi l-ai face oarecum mai interesant. În momentul de faţă această lucrare mă lasă rece. Nu are nimic în ea care să mă îndemne să recitesc capitolul.
Dialogul, aici nu mi se pare că este sec. Poate şi din cauza faptuli că este mai puţin şi i-ai acordat mai multă atenţie. Dacă o vei ţine tot aşa va fi mai mult decât bine ( cel puţin eu nu te voi mai bate la cap cu el ).
Naraţiunea este foarte okay, so no comment.
Dear, am observat că nu foloseşti figuri de stil. Foloseşte-le şi vezi în ce fel îţi schimbă conţinuul lucrării. So... asta este tot sper să mă anunţi când pui next-ul
Bye bye
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

Răspunsuri în acest subiect
Lock and Unknown - de Too Many Dreams. - 15-04-2011, 11:43 PM
RE: Te ursasc pentru ca te iubesc - de KarinaD - 16-04-2011, 04:05 PM
RE: Te urăsc pentru că te iubesc - de MooN. - 17-04-2011, 09:21 AM
RE: Te urăsc pentru că te iubesc - de MooN. - 18-04-2011, 09:21 PM
RE: Lock and Unknown - de Sho-Yo - 30-04-2011, 09:48 AM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 30-04-2011, 10:38 PM
RE: Lock and Unknown - de hiimera - 01-05-2011, 11:21 AM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 12-06-2011, 11:34 PM
RE: Lock and Unknown - de Miranda. - 18-06-2011, 08:27 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 18-06-2011, 08:49 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 18-06-2011, 10:27 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 17-08-2011, 10:54 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 21-08-2011, 09:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unknown Name - Naruto story maybe? ♡Keiko♡ 2 2.624 07-02-2011, 01:10 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Relationship with an unknown! (yaoi)+16 Aliss_anime 1 2.502 05-06-2010, 04:17 PM
Ultimul răspuns: Hetalia

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)