Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lock and Unknown

Hey hey.Imi scuzati intarzierea..Pai o sa imi spun parerea doar despre ultimul capitol,deoarece consider ca ceilalti au spus tot ce era de comentat.

Pai,sa incepem: Dialogul mi se pare ok.Nu este sec,iar fata de celelalte capitole,nici asa de mult.

Descrierea este buna,insa mai se putea adauga.De exemplu sa descrii peisajul pana sa ajunga pe malul mari.Si apropo de desciere,nici macar nu stiam ca vila lor,se afla atat de aproape de mare.
Alteori ai descris lucruri ce nu isi gasesc rostul,gen:"Talpa adidasilor".Ce legatura are ca prin talpa putea trece o pioneza foarte usor,cu sentimentele si zbumuciul interior al Sakurei? Sincer nu am inteles asta..

Naratiunea este buna.Deci la acest capiol imi place..

Actiunea mi se pare grabita.Atat in acest capitol cat si in celelalte.Desi am spus ca nu ma voi lega decat de acesta,ce voi spune are legatura.Mult prea repede a ajuns Sasuke in Tokyo.Exact in aceeasi zi cand a ajuns si Sakura,numai la cateva ore?
Mult prea repede s-a intalnit cu Sakura,mai ales ca el habar nu avea ca ea este in Tokyo,din cate am inteles eu,iar pe langa asta nici macar nu avea habar ca ea este pe plaja.Tokyo este un oras mult prea mare,pentru ca nici macar dupa o zi , cei doi sa se intalneasca , si pe plaja,si la aceeasi ora.Puteai sa mai descri,si sa nu grabesti atat de mult actiunea.

Semenele de punctatie lipsesc uneori,si am observat si cateva greseli de tastare.
Ai facut destul de multe repetitii,care nu suna bine.Ar fi putut inlocuite cu niste sinonime,iar uneori chiar scoase.

Si acum mai am o parere.Ea spune ca il iubeste pe Sasuke si tot tacamul,insa se lasa sarutata de Kiba.Sunt cam multe sentimente contradictorii.Spune ca a plecat din Konoha din cauza liceului si ca ar fi trebuit sa ii spuna lui Sasuke,insa baiatului ii spune ca a plecat datorita faptului ca l-a vazut pe el sarutandu-se cu o roscata..Hmm,poate nu am inteles eu bine,si imi cer scuze...

Pai cam atat am de spus.Acesta este punctul meu de vedere.Sper sa nu va suparati,insa am spus toate aceste lucruri pentru a va ajuta..
Intr-un final spun ca astept continuarea.Succes la scris!

Răspunsuri în acest subiect
Lock and Unknown - de Too Many Dreams. - 15-04-2011, 11:43 PM
RE: Te ursasc pentru ca te iubesc - de KarinaD - 16-04-2011, 04:05 PM
RE: Te urăsc pentru că te iubesc - de MooN. - 17-04-2011, 09:21 AM
RE: Te urăsc pentru că te iubesc - de Laylaa - 18-04-2011, 04:07 PM
RE: Te urăsc pentru că te iubesc - de MooN. - 18-04-2011, 09:21 PM
RE: Lock and Unknown - de Sho-Yo - 30-04-2011, 09:48 AM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 30-04-2011, 10:38 PM
RE: Lock and Unknown - de hiimera - 01-05-2011, 11:21 AM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 12-06-2011, 11:34 PM
RE: Lock and Unknown - de Miranda. - 18-06-2011, 08:27 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 18-06-2011, 08:49 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 18-06-2011, 10:27 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 17-08-2011, 10:54 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 21-08-2011, 09:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unknown Name - Naruto story maybe? ♡Keiko♡ 2 2.640 07-02-2011, 01:10 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Relationship with an unknown! (yaoi)+16 Aliss_anime 1 2.521 05-06-2010, 04:17 PM
Ultimul răspuns: Hetalia

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)