Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna aprilie

1 ~ nu îmi dau seama ce e cu disproporţionalitatea (huh, long word) aia. 21 I-ai făcut un fund mic (prea mic), ai continuat cu pieptul prea mare, mult prea mare în comparaţie cu partea de jos. Ai colorat pe un birou dinăla şmecher cu adâncituri (da mă, nu ştiu cum se zice)? Fiindcă aşa pare datorită liniilor albe de pe haine. Proprie experienţă. Să înţeleg că urechile sunt aripile? Ok, fiecare cu imaginaţia lui, dar nu vreau să mi-l imaginez cum zboară. 21 Nota 7.
2 ~ asta îmi place mult. Mai ales anatomia, pare un bibelou. Înafară de modelele din partea dreaptă, este reuşit şi ador felul în care ai colorat. 9, modelele alea chiar strică.
3 ~ pare foarte neglijat sau... vechi. În dreapta mâzgâleşt putin cu creionul, apoi întinzi cu degetelele pentru a face cerul. Oraşul de jos pare scos dintr-un desen animat, mă amuză. xD Ai ceva greşeli la anatomia fetei, începând cu umerii, prea mari, lungi. Acelaşi lucru cu spatele. Îmi plac picioarele în comparaţie cu ce e sus. Nota 7.
4 ~ m-a bufnit râsul când am văzut mâna. Adică, e răsucită. Înafară de greşeala aia, totul arată bine. Ador cum ai haşurat ;i cum ai detaliat fiecare parte. 10.
5 ~ pare ceva gen personaj din Naruto. Ai cam greşit la mâini şi cap. La cap pot spune mai mult, fiindcă faţa din profil nu se potriveşte cu forma lui. Umbra care ai încercat să o dai acolo unde încep penele e grăbită şi strică aspectul. 6.
6 ~ chiar mi se pare interesantă ideea. Poate dacă scăpai de picioare şi formele din partea dreaptă le încadrai mai atent, era perfect. 9.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna aprilie - de MimiÅŸor - 18-04-2011, 08:36 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Rain - 18-04-2011, 09:53 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Aggie - 18-04-2011, 12:40 PM
RE: Vot - luna aprilie - de candy_cane - 21-04-2011, 12:08 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Raye - 21-04-2011, 01:13 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Jigoku - 21-04-2011, 12:29 PM
RE: Vot - luna aprilie - de Ich. - 23-04-2011, 04:49 PM
RE: Vot - luna aprilie - de MimiÅŸor - 01-05-2011, 08:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - luna aprilie Mimisor 14 8.840 17-04-2011, 10:09 PM