Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum este ficul ?
urat
8.33%
1 8.33%
asa si asa
8.33%
1 8.33%
bun
41.67%
5 41.67%
foarte bun
41.67%
5 41.67%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Medalionul

Mersi Zouly si ma bucur ca iti place . Am venit cu continuarea .

Capitolul 2 : In urma cu trei ani

O noua scoala , o noua viata si noi prieteni . Azi e prima zi la noua mea scoala . Am fost nevoita sa ma mut din cauza parintiilor care trebuiau sa plece peste hotare si cum nu puteam sa stau singura am venit la varul meu.
Eram destul de emotionata , speram sa imi fac prieteni multi si sa fie totul in regula . Ma indreptam catre clasa mea , mai exact spus fugeam pentru ca intarziasem , cand ma izbesc de cineva si am cazut pe spate.
- Imi pare rau , nu te-am vazut ! am spus incepand sa imi strang caietele de pe jos , cand mi-am ridicat capul am vazut acei ochii verzi in care nu puteai sa nu te pierzi . Ammm … sunt Erika , imi pare bine ! am spus si am intins mana , dar el a dat din umeri si m-a ocolit fara sa zica nimic . M-am uitat in urma lui , hmm…. doar frumusetea ii de el , acei ochii si parul lui saten spre blond ….M-am trezit la realitate cand mi-am dat seama ca intarziasem si am inceput sa fug catre clasa . Stateam in fata usii si am apasat pe clanta cu oarecare ezitare , mi-am facut curaj si am intrat . Toate privirile erau atintite asupra mea , nu imi placea sa fiu in centrul actiunii .
- Elevi liniste ! a spus profesoara , era draguta , avea parul brunet prins in coc astfel incat ii incadra fata , avea un machiaj de zi ce ii punea in evidenta ochii ei mici si caprui . Era mica de statura si slabuta . Elevi , ea este noua voastra colega de clasa , va rog sa fiti buni cu ea si sa nu ii creati probleme , s-a inteles domnule Harrison ? m-am uitat catre baiatul , nu intelesem de ce i-a fost trasa atentia . Domnisoara ce zici sa te prezinti colegilor tai si sa spui ceva despre tine .
- Salut , sunt Erika Millard . Am 15 ani , acum ar fi trebuit sa fiu intra noua dar am fost data la scoala de la varsta de sase ani . Imi place sa fotografiez , sa ascult muzica si sa dansez . Imi pare bine de cunostinta ! am spus .
- Woow ... e chiar draguta acel par saten lung si usor buclat cazand pe spate si acei ochi albastri si e atat de mica si de fragila ... m-am indragostit ! a spus un baiat , am fost uimita de reactia lui si am mai auzit susoieli in clasa cum ca as fi draguta . Sincera eu nu ma vadeam asa de draguta , mie mi se parea ca sunt doar o fata obisnuita , desi mi s-a mai spus de mai multe ori .
- Gata domnule Derek , liniste ! a spus linistindul pe baiat , apoi s-a intors catre mine . Eu sunt diriginta voastra , predau engleza si sper sa iti faci multi prieteni . Te rog i-a un loc , mi-a spus aratandu-mi o banca din fundul clasei , m-am bucurat deoarece nu imi placea sa stau in fata . M-am dus in banca mea si am inceput sa ma uit prin clasa , era destul de mare , peretii erau vopsiti cu un galben lamaiatic , bancile erau prea mici , parearea mea , erau si niste dulapuri in care erau ceva carti .
Ora s-a terminat si mi-am scos o bucatica de hartie cu orarul meu . Urmatoarea ora era chimia , uram chimia , poate din cauza ca era grea sau pur si simplu din cauza profesoarei din generala care niciodata nu m-a agreat si la fel s-a intamplat si cu profesoara din clasa a noua .
M-am ridicat si i-am urmarit pe restul deoarece nu stiam unde este laboratorul de chime . Intr-un final am ajuns si am intrat in laborator , era la fel de mare ca si clasa noastra si la fel decorata cu exceptia ca bancile erau mult mai mari fata de celelalte , in dulapuri erau eprubete , sticlute in loc de carti cum erau in clasa noastra si pe pereti erau puse afise cu formule , cu tabelul periodic al elementelor . M-am dus in banca mea si am asteptat sa inceapa ora de tortura . Pauza a trecut repede , toti eram asezati in bancile noastre . Dupa cinci minute intra o doamna destul de draguta , era roscata cu ochii verzi si era inalta si cam plinuta , s-a uitat prin clasa sa vada daca cineva este absent cand si-a oprit privirea asupra mea .
- Tu trebuie sa fi Erika , imi pare bine ! Daca ai ceva intrebari sa nu eziti sa ma intrebi , bine ? a spus profesoara si am dat din cap in semn de aprobare . Mi s-a parut draguta , cine stie poate o sa-mi placa chimia .
Profesoara a inceput sa scrie titlul pe tabla , iar dupa aceea a luat o sticluta in care era ceva lichid .
- Aceasta sticluta am primit-o ieri , in ea se afla un acid destul de puternic , daca pui o picatura pe un material textil acesta se dezintegreaza . Am sa va arat , a luat o batista si a turnat o picatura pe ea , in mai putin de zece secunde batista s-a dezintegrat , vedeti ? totusi acest lichid afecteaza doar materialele textile , pielii nu ii face nici un rau .
Ce lichid … asa ora a trecut vorbind despre acidul acela . M-am ridicat si in fata mea statea un baiat , acel baiat pe nume Harrison .
- Salut , ma numesc Jacob , poti sa imi spui Jay si mi-a facut cu ochiul , uite ce zici sa ne intalnim azi dupa ore in fata scolii ? mi-a propus baiatul . Nu stiam ce sa zic asa ca am dat din cap in semn de aprobare , oricum ce rau avea sa se intample ? Daca taceam , filozof ramaneam .
Mai aveam o ora pana la intalnire , nu aveam ce sa fac si asa m-am plimbat prin scoala cand l-am vazut pe Jay sarutanduse de mama focului cu o tipa . Am ramas impietrita cinci secunde dupa care mi-am revenit , am continuat sa ma plimb pe scoala si sa ma gandesc la cei doi . Oricum ce imi pasa mie de ei , el a spus ca vroia doar sa ne intalnim in fata scolii , putea sa ma cheme ca sa imi ceara ceva sau stiu eu . M-am dus afara si m-am azezat pe o banca , si ora a trecut . M-am dus la locul de intalnire si l-am asteptat vreo doua minuta cand aud ca ma striga cineva , ma uit in jur dar nimic , apoi din nou , ma uit in sus si il vad pe el cum imi face cu mana si imi zambeste , ii fac si eu cu mana . Il vad ca arunca un lichid pe mine dar a fost prea tarziu sa ma feresc , mi-am dat seama ca lichidul era acidul care ni l-a aratat profesoara de chimie . Am vrut sa fug in scoala sa ma duc la baie dar intr-o secunda am fost inconjurata de aproape toata scoala care asteptau sa isi faca lichidul efectul , nu aveam cum sa scap din multimea aceea asa ca m-am asezat in fund cu genunchii la piept , asteptand sa vina cineva sa ma ajute . Intr-un minut am ramas doar cu sutienul si cu fusta , ma simteam ingrozitor , toti radeau si nu faceau nimic ca sa ma ajute . Lacrimile au inceput sa apara , m-am lasat prada lor , numai stiam ce sa fac . Nu imi placea sa fiu in centrul atentiei mai ales daca era ceva de rau .
- Hei dispareti , plecati ! am auzit pe cineva strigand , mi-am ridicat privirea si l-am vazut pe el , pe cel cu care azi m-am izbit , mi-am vazut salvatorul . Dar nu era singur , mai era cu directorul care intr-o secunda a trimis toti adolescetii in scoala , doar noi trei am mai ramas afara . A venit catre mine baiatul si si-a desfacut camasa si mi-a puso in spate . Hei , esti bine ? m-a intrebat in timp ce imi stergea lacrimile . Eram fericita ca totul s-a terminat , ca acei tipi nu mai radeau , totusi oare o sa pot da ochii cu ei maine ?
- Da , sunt bine ! am spus , acesta mi-a intins mana ca sa ma ajute sa ma ridic.
- Nu iti face griji maine o sa uite cu totii scena asta , nu esti singura , cu toate fetele transferate se comporta asa , mi-a spus baiatul misterios . Nu il intelegeam acum se comporta frumos si atunci s-a comportat asa…
- Nu iti griji , am sa-l pedepsesc pe vinovat , ar trebui sa ii multumesti baiatului acesta , daca nu ar fi fost el nu as fi stiut , mi-a spus directorul . El este Kai Mousy . Mi-am intors privirea si i-am multumit .
- Aaaa... si Erika imi pare rau pentru azi , nu am fost in apele mele , s-a scuzat Kai.
- Nu-i nimic , i-am spus zambind .

* * *

In urmatoarea zi am intrat pe portile scolii , Kai a avut dreptate toata lumea a uitat acel incident . M-am bucurat , daca ar fi zis cineva ceva legat de ziua de ieri cred ca as fi murit de rusine .
Stateam in clasa asteptand sa inceapa ora , cand aud pe cineva ca bate in usa si intra , era Kai a spus sa il urmez si asta am si facut .
- Directorul vrea sa iti vorbeasca .
- Sa imi vorbeasca , ceva legat de ziua de ieri ? am intrebat .
- Nu cred , a spus el . Tot drumul catre directiune nu am zis nimic . Am ajuns si am intrat inauntru l-am vazut pe director , pe fata lui se putea citi foarte clar ingrijorarea si tristetea , m-a tulburat foarte mult acea expresie.
- Erika , nu stiu cum sa iti spun , dar te rog sa te asezi . Azi dimineata am primit o veste cam neplacuta . Stiai ca parintii tai trebuiau sa se intoarca azi din Germania , corect ? am dat din cap in semn de aprobare . Se pare ca avionul s-a prabusit si nu au ramas supravietuitori .
- Poftim ?! am urlat eu , simteam cum lacrimile imi curg . Parintii mei au murit ? am intrebat eu dar stiam raspunsul , nu imi venea sa cred , in acel moment simteam cum ramaneam fara aer , ca ma scufund intr-un intuneric total si ca pamantul imi fuge de sub picioare... Am lesinat .
Cand m-am trezit am fost inconjurata de cei doi . Ma uitam in jur si apoi mi-am amintit vestea pe care am primito . Cum se putea intampla asa ceva ? Simteam ca lumea se prabuseste peste mine , nu stiam ce sa fac .
- Mai este ceva , mi-a spus directorul si mi-a intins o valiza , m-am uitat la ea si am deschis-o cu ezitare nu vroiam sa stiu ce este in acea valiza , dar trebuia sa o fac , am vazut o scrisoare am luat-o si am incept sa o citesc :
,, Draga mea Erika , daca citesti aceasta scrisoare inseamna cu nu mai suntem in lumea asta . Vrem sa fi fericita , sa zambesti si sa iti traiesti viata orice s-ar intampla , mai vrem sa stim ca te iubim si ca iti dorim numai binele . Poate aceasta veste o sa te socheze si imi pare rau ca trebuie sa afli asa dar am facut asta pentru binele tau , ceea ce trebuie sa stii este ca esti adoptata . Te iubim , ai tai parinti . “
- Adoptata ?! Cred ca glumeste , spuneti-mi ca asta este o gluma de prost gust si pe langa asta cum stiau ca avionul o sa se prabuseasca si ca no sa supravietuiasca ? i-am intrebat pe cei doi , dar si ei au fost surprinsi la ce au auzit . Adoptata cuvantul acela nu vroia sa imi dispara din cap , simteam ca mor ca nu mai aveam de ce sa traiesc .
- Erika , totul o sa fie bine , voi fi langa tine nu uita ce ti-au scris in scrisoare : zambeste orice ar fi ! m-a incurajat Kai , ma simteam mai bine stiind ca cineva este langa mine , dar intrebarea care mi se tot repeta in gand a fost cum de stiau ca o sa moara ? Cred ca viata inca mai are multe mistere pe care nu vreau sa le stiu…
[Imagine: thumb_PZmARB7MAJisueUWn5YLmX35.png]
________________________________________________________________________________
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere.Poti plange cand esti fericit,poti sa razi cand inima iti plange....

Povestea mea : Medalionul
http://animezup.com/forum/showthread.php...335&page=1

Răspunsuri în acest subiect
Medalionul - de madalyna_girl - 17-04-2011, 06:38 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 17-04-2011, 07:26 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 18-04-2011, 12:08 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 18-04-2011, 03:51 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 18-04-2011, 03:51 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 19-04-2011, 11:12 AM
RE: Medalionul - de Zouly - 19-04-2011, 12:20 PM
RE: Medalionul - de Stormrage - 19-04-2011, 12:23 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 21-04-2011, 11:28 AM