Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna aprilie

Neaţa si oh da, sunt prima b-) Am eu onoarea asta? Sa vedem... Tema a fost zburator, nu?

Numarul 1.
Claritatea nu este cea mai buna, nici modul cum ai colorat. Nu stiu ce creioane ai folosit, cu mina sau cerate ori l-ai pictat, insa culoarea nu este bine asezata pe personaj. Inafara de aripile de la sapca si de la bocanci nu vad nimic ce s-ar putea asemana cu tema. Caracterul e bine realizat, insa ma deranjeaza suvitele de la breton si fata, mergea mult mai mult acolo. Nu este foarte detaliat, mai ales ca nu ai ales niciun fundal. Probabil daca il puneai pe undeva printre nori, sa se vada si satul/orasul jos ar fi fost chiar incadrat in tema 100% . Nu zic ca nu a iesit bine, insa mi se pare simplu!
Nota: 6

Numarul 2.
Culorile alese se potrivesc perfect, mai ales albastru in acele nuante ( mai deschis si mai inchis ). Personajul e frumos realizat, imi plac si umbrele alese. Nu pot spune ca ai muncit mult la aripi ( fata de alte desene unde aripile erau mai complexe ) insa au iesit bine, chiar daca prin simplitatea lor ai arata frumusetea. Cred ca si la tine mai mergea ceva completat la acel fundal. Chiar ma deranjeaza fata caci nu are gura si nici nas. Poate nu ai mai avut timp, ori asa ti s-a parut ca arata mai bine fara, dar eu cred ca trebuiau completate si celelalte detalii.
Nota: 8

Numarul 3.
Uite, vad si eu o idee originala si ce nu s-a mai desenat pana acum. Chiar daca poza ta nu are nimic de aface cu aripile, are de aface cu inaltimile. Desenul tau imi exprima clar dorinta de a zbura, de a adora inaltimile si cerul, aerul, tot ce e sus. Apreciez faptul ca ai avut si alta idee, dar desenul nu este prea facut la detaliu. Orasul care se vede in josul foii mergea realizat mult mai frumos, la fel si cerul, care la tine e doar alb. Poate incarcai foarte mult imaginea, insa arata mult mai bine ca acum. Nici la tine nu imi prea place modul cum ai colorat, insa ideea e mult mai originala.

Numarul 4.
Imi place unghiul din care ai decis sa faci desenul. Este facut chiar la detaliu si arata foarte bine cu sau fara background. Ti-au iesit frumos umbrele, parul, ochiul, si aripile, care si pe ele le-ai facut la detaliu. Se vede ca ai muncit mult la ele si nu numai, la intreg desenul. Imi place ca l-ai mai inchis putin la culoare, sa zic asa, pentru ca, schimband nuanta, arata mult mai complex. Nu am ce comenta prea mult aici pentru ca pur si simplu imi place cum ai desenat, la fel si stilul tau, iar poza se incadreaza foarte bine in tema.
Nota: 10

Numarul 5.
Poza ta imi exprima tristete, ca si cum personajul si-a pierdut darul de a zbura. Se vede ca si tu ai muncit la aripi, pentru ca sunt facute in detaliu. Te-ai descurcat bine cu pozitia caracterului desenat, sa spun asa, insa si cu umbrele, care totusi mai mergeau putin accentuate prin unele locuri. Chiar daca personajul sta jos, trist, mie tot ideea de zburator imi exprima, probabil din cauza acelor aripi. Cred ca ai fi incurcat foarte mult desenul daca mai faceai si un fundal, deci e bine asa cum l-ai realizat.
Nota: 9

Numarul 6.
Nu stiu cu ce ai colorat, dar a iesit bine, chiar daca unele locuri sunt albe ( nu foarte albe ) si mai mergea dat si acolo cu putina culoare. Desenul tau este abstract din aproape toate punctele de vedere, si de aceea il face atat de original, caci n-am vazut mai sus un desen asemanator. Imi plac culorile alese, si ce ai desenat vrea sa fie o pasare, nu? Sper ca nu ma insel. Nu ma atrage in mod deosebit pentru ca nu exista multe detalii, dar asta ar insemna sa ma leg de stilul tau de a desena ( cum se spune, fiecare cu stilul lui ). La tine nu observ umbre, probabil ca nici nu trebuia sa le faci. Pare mai mult ca un tatuaj si nu ca nu a iesit bine sau ca nu ai lucrat la el, dar nu mi se pare foarte reusit, adica stii tu, in mod deosebit.

Cam asta a fost cu comentatul. Sper ca nu s-a suparat nimeni de notele date, dar inscriindu-va in DOTM e ca si cum acceptati orice fel de critica ( dura, sau mai putin dura ). Felicitari tuturor concurentilor si fie cel mai bun sa castige ! hug
:bye:

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna aprilie - de MimiÅŸor - 18-04-2011, 08:36 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Rain - 18-04-2011, 09:53 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Aggie - 18-04-2011, 12:40 PM
RE: Vot - luna aprilie - de candy_cane - 21-04-2011, 12:08 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Raye - 21-04-2011, 01:13 AM
RE: Vot - luna aprilie - de Jigoku - 21-04-2011, 12:29 PM
RE: Vot - luna aprilie - de Ich. - 23-04-2011, 04:49 PM
RE: Vot - luna aprilie - de MimiÅŸor - 01-05-2011, 08:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns