17-04-2011, 09:26 AM
Grea alegerea pentru ca dupa un anume timp am ajuns sa apreciez trupele in mod egal.
Sunt melodii care imi plac si melodii care nu-mi plac de la fiecare trupa in parte. De exemplu Cain de la Tiamat chiar m-a obsedat la un moment dat, in schimb nu mi-a placut asa mult Raining Dead Angels, nefiind prea obisnuita cu genul muzical.
Stratovarius... era melodia aia, Hunting high and low care mi-a semi-placut ( lolz, how can I say that? ), bine, a fost si prima care am ascultat-o
anywayz, solistul imi aduce aminte de Kamelot intr-o mare masura. Si eu sunt printre putinele persoane caruia nu prea ii place Kamelot in asa mare masura, but i'm just saying, o comparatie minora.
Aleg Tiamat pentru ca imi place vocea solistului mult mai mult.
Eluveitie and Cradle of Filth
Si pentru ca imi e lene si sunt pe jumatate adormita sa pun link >.> *shame on me* try, Omnos, Inis Mona, Slanias Song de la Eluiveitie
iar de la Cradle of Filth cred ca Nymphetamine si Temptation se potrivesc cel mai bine
[ well, they are my fav anywayz... ]
Sunt melodii care imi plac si melodii care nu-mi plac de la fiecare trupa in parte. De exemplu Cain de la Tiamat chiar m-a obsedat la un moment dat, in schimb nu mi-a placut asa mult Raining Dead Angels, nefiind prea obisnuita cu genul muzical.
Stratovarius... era melodia aia, Hunting high and low care mi-a semi-placut ( lolz, how can I say that? ), bine, a fost si prima care am ascultat-o

Aleg Tiamat pentru ca imi place vocea solistului mult mai mult.
Eluveitie and Cradle of Filth
Si pentru ca imi e lene si sunt pe jumatate adormita sa pun link >.> *shame on me* try, Omnos, Inis Mona, Slanias Song de la Eluiveitie
iar de la Cradle of Filth cred ca Nymphetamine si Temptation se potrivesc cel mai bine

[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.
[/CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.
[/CENTER]