16-04-2011, 07:33 PM
Gata! Haruto devine oficila dusmanul meu de moarte x(. Daca eram in locul lui Akira il luam la bataie! Bine scenele au fost bune, adica mie mi-au convenit :">. Ah..sa revin la realitate, lui Akira nu i-a placut, pentru ca zic eu >:P Si daca nu i-a placut o sa fie suparat pe Haruto. Saracul il chinuie! Dupa parerea mea:]] Crede ca totul se rezuma la cateva cuvinte "romantice" ? Pe naiba, nu! Baietii pot fi asa insensibili uneori >.> Ar fi facut bine Akira daca i-ar fi trantit cateva vorbe care sa-l faca pe Haruto sa ramana in soc toata viata :]].
Am trecut cu vederea greselile gramaticale caci probabil te-ai grabit sa-l scri si... nu ai avut timp sa-l corectezi :D
First!
Am trecut cu vederea greselile gramaticale caci probabil te-ai grabit sa-l scri si... nu ai avut timp sa-l corectezi :D
First!
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]