16-04-2011, 12:51 PM
Dedic urmatoarea melodie lui Puricel. Un timp uitasem de ea si ma concetrasem pe altele, scoala de exemplu, dar am uitat cum imi tinea companie pe messenger si facea ca o crizata cand se iscau certi in care eram implicata si mai ales: cand luam ban. :]] Chiar daca aveam sau nu dreptatea, ea tinea cu mine si am apreciat-o pentru asta chiar daca eu eram mai calma decat ea pentru ca ma durea undeva cateodata. :]] - The Gazette (acum e prima data cand o ascult, dar sangele reprezinta sangele, pentru mine sangele care a patat pamantul in lupta lui continua pentru suprametie/putere/dreptate ^^).
Pentru profa de romana care a fost a nu stiu cata persoana care mi-a zis ca am emotionat-o cu ceea ce am scris (un articol despre eroul propiei mele lumi imaginare - mama) si ca sunt o viitoare scriitoare (bine ca nu mi-a zis si ea sa-mi scriu propia carte despre viata mea T^T''). Oricum, apreciez ceea ce a facut pentru noi si ii multumesc ca totusi m-a incurajat si ca incurajeaza colectivu' scolii sa-si exprime opinia si altele. ^^ Click aici.
Pentru profa de romana care a fost a nu stiu cata persoana care mi-a zis ca am emotionat-o cu ceea ce am scris (un articol despre eroul propiei mele lumi imaginare - mama) si ca sunt o viitoare scriitoare (bine ca nu mi-a zis si ea sa-mi scriu propia carte despre viata mea T^T''). Oricum, apreciez ceea ce a facut pentru noi si ii multumesc ca totusi m-a incurajat si ca incurajeaza colectivu' scolii sa-si exprime opinia si altele. ^^ Click aici.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2