Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata unei fete ninja

Bine, uitati ca am venit si cu nextul!

CAPITOLUL 2

Sakura:

Simt cum cineva ma zgaltie si imi pune mana pe frunte.
- Sakura! Sakura raspunde-mi!
Da, asta este sigur Naruto. Incerc sa-mi deschid ochii si sa imi ridic mana, sa inteleaga ca sunt bine, insa nu reusesc. Simt o durere groaznica in tot corpul. E ca si cum stau pe ace sau ca si cum am fost injunghiata de mii si mii de sabii ascutite. E o durere oribila. Insa pana la urma, ce s-a intamplat? Intr-un final reusesc sa imi deschid putin ochii.

Sasuke:
Vad cum tipa aia... Sakura parca, isi deschide incet ochii. Naruto e un ametit. Cica are grija de ea, insa a adormit. Ii dau un pumn in cap si se scoala incepand sa tipe.
- Heiii, unde arde, cine a facut... Sakura! Sakura, esti bine?
- Uuu..nde ma afff...lu? spune Sakura fara vlaga. Parca s-ar chinui sa vorbeasca. Ce om nu poate vorbi? Inteleg ca o dor toate oasele, dar nu cred ca o doare si gatul, in asa fel incat nu poate vorbi!
Ma ridic de pe scaun si ies pe usa ducandu-ma la Kakasi-Sensei.

Sakura:
Vad cum Naruto radiaza de bucurie ca m-am trezit, insa, Sasuke iese pe usa. Cum poate cineva sa fie asa de rece si distant? Ma uit mai bine si vad ca ma aflu intr-o camera de culoare portocalie, mica si prafuita. Se pare ca Naruto a uitat ca l-am intrebat unde ma aflu, asa ca il mai intreb o data.
- Naruto, unde sunt?
- Pai dupa ce te-a injunghiat Orochimaru, ai lesinat si nu te-ai mai trezit timp de 4 ore. Sasuke a stat cu mine sa avem grija de tine, in timp ce Kakasi-Sensei nu stiu pe unde umbla.
- Aha, acum daca nu te superi imi este foame!
- Imediat iti aduc ramen, mancarea mea preferata.
Vad cum Naruto pleaca. In acest timp eu ma uitam pe geam. Aud cum usa se deschide si imi indrept cu greu capul in acea parte. Pe usa a intrat Kakasi-Sensei.
- Sakura, vad ca esti mai bine! Hai, incearca sa te scoli cat timp Naruto iti pregateste ramenul!
Cand am auzit ca naruto gateste, mi l-am imaginat pe Sasuke in bucatarie, cum mi-ar aduce el ceva de mancare. Ce tot zic eu? Haide Sakura ca esti nebuna! Doar nu te-ai indragostit!
In mai putin de un minut, Kakasi-Sensei a reusit sa ma ridice. Adica ma tinea in brate. Vad ca incearca sa ma puna sa stau in fund, si reuseste. Acum, eu incerc sa ma ridic. In sfarsit am reusit ca merg dar, trebuie sa cobor scarile. O treapte, doua, sapte, noua, doisprezece...gata! Am reusit! Merg spre bucatarie se ce vad? Sasuke incearca sa faca ramen, iar Naruto incearca sa stinga focul de pe el.

Sasuke:
Dupa ce l-am trimis pe Kakasi-Sensei la Sakura in camera, ma indrept alene spre sufragerie. Ma asez pe canapea si dau drumul la televizor. Dupa putin timp,il vad pe Naruto cum cade pe scari, iar Kakasi-Sensei se duce acum la Sakura. Oare ce-o fi facut pana acum? Ciudat tip mai e si Kakasi-Sensei! Vad cum Naruto se indreapta spre bucatarie si incepe a pregati ceva...ceva cu muraturi.
Da drumul la aragaz si vad cum ii ia foc sortul! Mamaaaa... ce tantalau! Dar trebuie sa merg sa il ajut! Ma duc ca si cum nimic nu s-ar intampla si incep sa pregatesc ... din cate am inteles Naruto trebuia sa pregateasca ramen, deci incep sa pregatesc ramen. Dar castravetii?
- Naruto! De ce vrei sa pui castraveti in ramen?
- Auu.. pentru auuu ca auuuu... frigee, mi-e foame!!!
In timp ce incerc sa dezlusesc ce vrea sa zica Naruto, privirea imi este atintita pe Sakura care cobora pe scari. Nu am vrut sa ma vada, asa ca l-am pus pe Naruto cu forta in fata mea, iar eu m-am intors cu spatele si am inceput sa gatesc. Vad cum Sakura se uita la mine ca la masini straine, insa are o sclipire ciudata in ochi.

Sakura:
Ma asez frumos la masa si astept sa mi se aduca mancarea de catre pampalaul de Sasuke care, pare ca se preface ca nu m-a vazut. Baiatul asta are probleme mari!
- Naruto! De ce ti-ai dat foc la sort? Stai sa te ajut sa-l stingi! Ii spun in timp ce ma indrept spre el. Am ajuns in dreptul lui Naruto si incep sa sting focul de la sortul lui, in timp ce il observ pe Sasuke cum incearca sa puna ramenul intr-un bol. Ma uit mai bine, si observ ca...

Sper ca v-a placut si vreau commuri in legatura cu ce e bine si ce nu.
Thanks! See-ya!:zuppy02:

Răspunsuri în acest subiect
Viata unei fete ninja - de ~~~KiOko kimy~~~ - 15-04-2011, 09:57 AM
RE: Viata unei fete ninja - de Flash - 15-04-2011, 10:05 AM
RE: Viata unei fete ninja - de ~~~KiOko kimy~~~ - 15-04-2011, 08:33 PM
RE: Viata unei fete ninja - de Nixu - 15-04-2011, 09:12 PM
RE: Viata unei fete ninja - de ~~~KiOko kimy~~~ - 16-04-2011, 11:59 AM
RE: Viata unei fete ninja - de Miranda. - 16-04-2011, 11:34 PM
RE: Viata unei fete ninja - de Sho-Yo - 18-04-2011, 08:23 PM
RE: Viata unei fete ninja - de ~~~KiOko kimy~~~ - 01-05-2011, 05:30 PM
RE: Viata unei fete ninja - de Miranda. - 22-05-2011, 04:11 PM
RE: Viata unei fete ninja - de ~~~KiOko kimy~~~ - 10-06-2011, 04:05 PM
RE: Viata unei fete ninja - de FuckEverything - 23-10-2011, 07:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.376 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Viata unei preotese Nixu 72 42.282 11-09-2011, 07:36 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Viata unui ninja demonul tigru apare may-yamasi 6 4.333 02-09-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: may-yamasi
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.565 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Ninja LoVe Elyy 17 10.748 05-06-2011, 06:55 AM
Ultimul răspuns: Capsunica
  Ninja LoVe mya2o1o 10 7.174 26-05-2011, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Capsunica
  Viata grea a unei fete ghinioniste Yoko-sama 14 9.616 11-02-2011, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja DeMentă 12 9.812 25-12-2010, 08:34 PM
Ultimul răspuns: DeMentă
  O echipa,trei fete Yoko-sama 13 7.348 10-12-2010, 10:45 AM
Ultimul răspuns: Yoko-sama
  viata unei printese mady_saku 8 7.426 22-04-2010, 01:10 PM