Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Petala Ratacita..

Ia uite ! Am reuşit să revin cu următorul capitol :D Aşa , intâi de toate , vroiam să mulţumesc din suflet celor care imi citesc şi comentează ficul ! :X Să trecem la treabă ...^_^

Capitolul III :
" Sunt urmărită ..! "

Razele arzătoare ale mareţului soare îşi reiau jocul impreună cu zorii zilei . Glasul limpede al păsărelelor se aude răsunând din nou . Murmurulul râului , ce se auzea într-o surdină apăsătoare , vroia să spună " Neaţa ' " în felul său . Umbra negricioasă a ramurilor din pădure se putea zărea din nou...Vântul a îceput să bata cu o briză caldă şi plăcută chiar dis - de - dimineaţă ! Era o atmosferă destul de bună pentru începutul unei noi zi , dar oare începutul acesta era sau nu doar o iluzie ? O iluzie a ceea ce urma să se întâmple în continuare ... sau , doar o bănuială prostească ? Greşesc . Mai mult ca sigur era doar un fel de "mască" pentru a ceea ce urma să se întâmple . Mereu când ceva merge foarte bine dintr-o dată , iar la un moment dat , se întămplă un lucru şi strică tot . De aceea mereu , nu lăsa pe nimeni , apsolut nimeni să-ţi stea în drum ! E drumul tău , viaţa ta ... nimeni n-ar avea dreptul acesta , însă , în această viaţă , pardon , "junglă " , trebuie să înveţi să supravieţuieşti singur. De altfel , pentru unii , poate părea un joc . Acele persoane nu au habar de realitate . Ei nu ştiu ce înseamnă suferinţa , ce înseamnă o lacrimă , care poate pentru unii e doar un abis neîncetat de slăbiciuni ...Dar , se înşeală amarnic ! Ha , cine sunt ei să ne spună nouă că " Suntem prea sensibile" , o singură persoană ar trebui să răspundă destinului cu singurul si unic cuvânt , răzbunare .....
La umbra unui nuc bătrân o fată , cu chip palid şi angelic , dormea în pace , visând la doi ochi nergi , pe care nu-i va putea uita nici odată . Văntul se juca în părul ei de un roz pal , fluturăndul în verdeaţa ţipătoare a întunecosului codru . Parcă era un copil , un copil care suferea într-o tacere pur şi simplu prea neauzită . Da , un copil . Oare copii suferă? Hm..bună întrebare , nu-i aşa? Oare copii pot fi răniţi uşor ? Normal ..sunt copii. Atât de fragilli şi de sensibili încât îi poţi ucide cu un simplu cuvânt spus la nimereală . Probabil că unele persoane şi-ar dori să fie din nou copii ... e şi normal , când eşti copil nimeni nu-şi dă seamă când zâmbeşti şi râzi fals , pentru că esti copil . Şi da dom'le , da , un copil nu trebuie neapărat să spună " Mersi " destinului . Depinde de viaţa fiecăruia ; " Tot ce am auzit sunt doar vorbe in vănt , dar într-o zi vei înţelege şi poate vei privi prin ochii mei , eşti liber să spui şi să crezi ce vrei .." Cât de adevărat ! Cam , prea adevărat ..
Orice copil are visele lor : " mami , într-o zi voi fi cea mai bună luptătoare din ţară ! " ; " tati , voi deveni cea mai experimentată cântăreaţă din întreaga lume ! " ; " într-o zi voi fi cel mai puternic Hokage din toate timpurile ! " ...Ele se schimbă în funcţie de evoluţia gândirii noatre , sentimentelor noatre şi urii / gelozii noastre .

Sakura :

-Ce ? Hei , opreşte-te ! Stai ! Ha , ha , încetează , mă gâdilă . Stop , gata, gata , m-am trezit . Fericiţi ? Doamne , ce noapte ! Abia spre dimineaţă am putut închide vre-un ochi , spre deosebire de alţii . Da , voi , animăluţelor . Nu-i frumos să lingeţi oamenii pe faţă , şi mai ales când dorm... Bine , bine , e-nregulă .
Nu am putut să dorm nici cum . Hm..eu care credeam că voi dormi noaptea asta ; ei , se pare că chiar nu-mi mai pot despărţi gândul de amintire ... lui . Prinţul meu , de ce trebuie să fi atât de frumos ? De ce trebuie să te iubesc aşa ?! De ce eu...o , vai , cât pot urâ întrebarea asta . Uff , se pare că trebuie să ma obisnuiesc cu ideea că soarta chiar mă urăşte . Nu va fi tocmai uşor , dar , asta e . Ce aş putea să fac ? A , da ! Să tac frumos din guriţă şi să-nghit ; ca-ntodeauna . " Sakura nu se supăra , e o.k , nu vă faceţi probleme , dragilor " , " Sakura va rezolva , nu aveţi pentru ce să vă-ngrijoraţi degeaba " . Mereu a fost este şi va fi aşa . Sakura înghite tot . Da , sigur , mai am nevoie şi eu de un umăr pe care să plâng ; am nevoie de înţelegere , înţelegerea unui prieten . Defapt unei prietene pe care era s-o pierd din cauza unui băiat . Noroc ca ma acceptat înapoi , atunci când Sas'ke a părăsit satul , nu ştiam ce să fac . Nopţile mele erau unde şi reci , erau pustii şi albe ... Într-o seară ..

FlashBack :

Pe o pajişte înverzită , într-o poieniţă înflorită , unde multicolorii fluturi zburau în voie prin vazduh , două fete cucuiete , stăteau şi priveau cu admiraţie petelele unui trandafir roşiatic.Râsetele celor două se auzeau în continuu. Erau fericite ! Zâmbetul larg ce îl aveau pe faţă te înmuia pur si simplu ; erau aşa copile , erau mai mult decât inocente , erau pure . Două fete , una cu parul auriu , precum spicele salbatice şi înrodite de grâu , iar cealaltă , o noanţă neobişnuită de rozaliu. O culoare tare neobişnuită pentru păr , nu -i aşa ? Acea noanţă rebelă uimea fiecare fiinţă care o vedea . Chipul ei pal , ca al unui înger căzut din cer , parcă strălucea peste toată ura altora . Blondina , ea , ea avea ochii precum cea mai abisală şi albastră din fudul oceanului ; albastrul acela lucea precum luceşte mătasea udă . Dar , ochii rozaliei erau de un verde crud ca vârful primului firicel fraged de iarbă .
Însă , era ceva special legat de aceste două : ele erau prietene pe veci , cele mai bune prietene , ca şi surorile ! Prietenia era în spatele acelor acte de fericire , acelor blânde chicoteli , a tot ceea ce au construit ele de cqnd s-au cunoscut .
Ino & Sakura . Nici odată nu era una fără cealaltă , nu exista Ino sau doar Sakura , ci doar Ino & Sakura . Cele mai bune prietene pentru tot deauna .
Se pare că destinul le-a despărţit pentru lunga durată de aproape cinci ani. Deşii , vina a fost a lui Sasuke , ele îl plăceau . Amândouă , şi , se pare că e greu ca totuşi să traieşti cinci ani fără surioara ta . E prosteasca idee şi faptă de a fi singur ; pentru că dacă nu ai o persoană dragă căruia să-i spui ce îţi apasă sufletul fraged , atunci , până la urmă , cred că se ajunge chiar şi la nebunie . Este intr-un mod diferit , mai bine spus special , chin . Un chin care te nu-ţi dă pace până nu admiţi că ai nevoie de persoana respectivă .
Aşa , şi cele două , după plecarea brunetului cu ochii de onyx , şi-au dar seama cine sunt ele cu adevărat şi ce e cu adevărat important. S-au împăcat ! Totul a fost ca la-nceput , însă , în inima Sakurei încă sângera rana facută de cuvântul " Arigatou " care , pentru acea clipă însemnă " Pa pentru to tdeauna " .

EndFlash Back

Sakura :

Se pare că trebuie să ma ridic . Sunt nevoită ... Ce păcat..De ce trebuia să vină dimineaţa atât de repede ?! Mai lasă omu' să doarmă , nu? Nu ? Nimeni de-acord cu mine ? ...Bine , fie . Gata , sunt sus , şi se pare că am cam transpirat azi-noapte . Mai bine aş găsi o cascadă , trebuie să mă spăl . Hmm , poate ar trebui s-o iau la dreapta , în fond dreapta e norocoasă . ...Drumule , drumule , uff , de ce trebuie ca tu să fi atât de lung ?! A ! Pentru că ..em , da , pentru că aşa îţi arde ţie . Am găsit o cascadă , dar de ce mă simt urmărită , ştiu că e ciudat că spun asta acum , dar , am simţit asta de când m-am trezit .
Acum , indiferent, trebuie să mă spăl . Trebuie să ma dezbrac . Grozav , absolut grozav ! Acum trebuie să mă spăl pe mine şi , şi hainele . E , soarta...
- Ahh ! Ce fierbinte e ! Nu am ştiut că cascadele pot avea ape fierbinţi , ciudat . Ahh , vai da' bine e ! Huh , ce? C-ce -ce e asta ??

Aşa e ! Sakura auzise foşnituri neobişnuite , ciudate , înspăimântătoare. Hm..oare cine e ?
Aflaţi în următorul capitol : " Te-am căutat , şi iată , te-am găsit "

[Imagine: DSC00807.jpg] - Codrul

[Imagine: Sakura_shippuden_long_hair_by_kamar.jpg] - Sakura pe drum :D

Asta a fost , sper că va placut , şi promit că data viitoare îl voi face mai bun , doar pentru voi :X:X Mulţumesc pentru că-mi comentaţi ficul :X

Note : Ştiu că Arigatou înseamnă "Mulţumesc" , doar că prin acel mulţumesc a avut loc despărţirea între cei doi ,şi m-am gândit că va fi un good pint daca-ş pune ce gândesc în fic ^_^

MY FIC ะ PETALA RĂTĂCITĂ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤᵐᶤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰ⁻ᵃ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ ᵐᵃᶤ ᵃᵖᵃʳᵉ ᵒ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤᵐ
De La-nceput ..!
Dʳᵃᵍᵒˢᵗᵉᵃ ᵉ ᵒ ˢᵃᵍᵉᵃᵗᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ ᵒ ˡᵃᶜʳᶤᵐᵃ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃᵐᵇᵉᵗ, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ ᵐᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine

Răspunsuri în acest subiect
Petala Ratacita.. - de Yin - 10-03-2011, 10:33 PM
RE: O raza de lumina.. - de Debb.' - 10-03-2011, 11:13 PM
RE: O raza de lumina.. - de Yin - 10-03-2011, 11:23 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Flash - 11-03-2011, 12:49 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Yin - 11-03-2011, 01:34 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Debb.' - 11-03-2011, 10:22 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Elyy - 11-03-2011, 10:34 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Rose ^^ - 11-03-2011, 10:49 PM
RE: Petala Ratacita.. - de MooN. - 19-03-2011, 01:58 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Yin - 14-04-2011, 07:57 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Rose ^^ - 14-04-2011, 10:32 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Debb.' - 15-04-2011, 11:11 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Yin - 07-06-2011, 07:19 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Rose ^^ - 08-06-2011, 07:17 AM
RE: Petala Ratacita.. - de Yin - 08-06-2011, 10:31 PM
RE: Petala Ratacita.. - de ~~~KiOko kimy~~~ - 08-06-2011, 10:56 PM
RE: Petala Ratacita.. - de Andreeea - 09-06-2011, 01:21 AM
RE: Petala Ratacita.. - de Debb.' - 09-06-2011, 05:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 23.147 18-03-2011, 09:29 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  printesa ratacita(sasusaku) cryssy 14 10.460 11-12-2010, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Flash
  printesa ratacita(sakura) cryssy 3 4.442 14-10-2010, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O petala de cires Yin 14 11.925 12-09-2010, 08:44 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)