13-04-2011, 10:18 AM
Mi se pare o prostie sa etichetezi pe cineva doar pentru ca nu e hetero. Personal nu am nimic cu nimeni, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui si sa placa pe cine doreste. Cunosc persoane care sunt gay - si serios nici nu zici ca au o asemnea inclinatie, plus sunt foarte de treaba si prietenosi, mie una imi plac - ba chiar si persoane care sunt lesbi - am o prietena care are o asemenea inclinatie, e putin ciudat pentru ca uneori se da la mine si eu sunt "wtf >.<", dar in rest sunt persoane normale ca si noi.
Nu spun ca ii sustin dar nici nu ma deranjeaza atat timp cat nu vad cum se pupa pe strada (mi se pare urat chiar si fataxbaiat sa se pupe pe strada), iar daca se intampla sa vad si asa ceva... merg mai departe si cam asta este.
Nu spun ca ii sustin dar nici nu ma deranjeaza atat timp cat nu vad cum se pupa pe strada (mi se pare urat chiar si fataxbaiat sa se pupe pe strada), iar daca se intampla sa vad si asa ceva... merg mai departe si cam asta este.
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.