12-04-2011, 10:19 PM
Ma bucur nespus ca te-ai gandit sa ne aduci nextul, fierbeam in suc proopriu, nu alta! Sunt happy ca sunt bine ambii baieti, Kiru in special. Sa fiu sincera, credeam ca ai sa aduci o drama pe-aici...Sau Inaru sa-l violeze pe Matsuro. E bine sa vezi ca te inseli, cel putin in cazul meu, care de obicei am dreptate. xD
Siii.... Matsuro il vrea. Foarte draguta treaba Abia astept sa-l si aiba... sau Kiru pe el
Baai baiatul asta e mai pervers ca mine, care imi imaginam un elev... si un profesor pe catedra, acolo L-ai facut un eprvers si jumatate si ador asta! Incantatoooor de-a dreptul, nu am cum sa apreciez un asa talent. Mai ai insa de lucrat la propozitii si la descriere. Se poate si mai bine.
Bafta in continuare
Siii.... Matsuro il vrea. Foarte draguta treaba Abia astept sa-l si aiba... sau Kiru pe el
Baai baiatul asta e mai pervers ca mine, care imi imaginam un elev... si un profesor pe catedra, acolo L-ai facut un eprvers si jumatate si ador asta! Incantatoooor de-a dreptul, nu am cum sa apreciez un asa talent. Mai ai insa de lucrat la propozitii si la descriere. Se poate si mai bine.
Bafta in continuare
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour