12-04-2011, 07:33 PM
(12-04-2011, 05:39 PM)Nya. A scris: Am citit numai câteva posturi, dar ultimul ( cel al lui OnionChan ) m`a indignat peste măsură. : | Cum să spui că un câine nu are minte nici cât un purice ? Câinii sunt niște animale mult mai inteligente decât mulți oameni. Câinii nu sar la persoane decât dacă simt ceva în neregulă. : p Și nu le lua apărarea hingherilor, încearcă un minut apoi se plictisesc și pleacă. Știu problema de la bunici, din Ploiești, la ei pe stradă sunt vreo zece câini, s`a sunat la hingheri de cel puțin șapte ori și mereu același răspuns ' venim, venim '. Și au venit din părți. Și experiențele alea, poate sunt din cauză că zgândăreai tu câinii prea mult. xD O știu din proprie experiență.
Sweety ^^,this is just my opinion .Nu prea imi plac cainii si iubesc pisicile.
Experientele alea nu au sa fie din cauza ca ii zgandaream,eu nici nu ii ating :].Cand spun ca nu au minte nici cat un purice ma refer la aia turbati si la aia care sar la oameni cand ii vad pe strada sau pe bicicleta -.-.
Nu le iau apararea hingherilor,spun doar ca incearca,nu am zis si cat,daca se plictisesc,problema lor,oricum m-am saturat de romania .
Da,stiu,asa se intampla intotdeauna: Venim,venim! Si cand colo astepti mult si bine.La noi au incercat sa ii ia,dar cum am mai spus,ziduri vii.
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.