12-04-2011, 03:46 PM
1.Gaara [Naruto] - imi place cum arata, personalitatea lui si semnul acela de pe frunte <3
2.Zero [Vampire Knight] - e dragut si imi place felul lui de a fi
3.Ryuu [Special A] - him is so damn cute <333 si amandurora ne plac animalele + parul acela...ahhh
4.Tsukimori si Hihara [La Corda d'Oro] - imi plac ambii la fel de mult datorita felului in care canta la instrumentele, deoarece sunt in opizitie cand vine vorba despre personalitate adica Hihara e vesel si mereu in centrul atentiei pe cand Tsukimori e mai retras.
5.Hitsugaya [Bleach] - imi place cum arata xD
6.Lavi [ D.Gray-man] - imi place ca e optimist, plin de viata si cine ar rezista la parul acela roscat?
7.Jesse [Yu Gi Oh GX] - imi place felul lui de a fi si cum arata xD
8.Yuki [Yu Gi Oh GX] - la fel ca si la Jesse, imi place felul lui de a fi si cum arata
9.Shin [Nana] - imi place cum a evoluat de la tipu' cuminte la cel rau
10.Light [Death Note] - imi place cum arata, ca a vrut sa schimbe lumea desi nu sunt de acord cu metodele lui.
2.Zero [Vampire Knight] - e dragut si imi place felul lui de a fi
3.Ryuu [Special A] - him is so damn cute <333 si amandurora ne plac animalele + parul acela...ahhh
4.Tsukimori si Hihara [La Corda d'Oro] - imi plac ambii la fel de mult datorita felului in care canta la instrumentele, deoarece sunt in opizitie cand vine vorba despre personalitate adica Hihara e vesel si mereu in centrul atentiei pe cand Tsukimori e mai retras.
5.Hitsugaya [Bleach] - imi place cum arata xD
6.Lavi [ D.Gray-man] - imi place ca e optimist, plin de viata si cine ar rezista la parul acela roscat?
7.Jesse [Yu Gi Oh GX] - imi place felul lui de a fi si cum arata xD
8.Yuki [Yu Gi Oh GX] - la fel ca si la Jesse, imi place felul lui de a fi si cum arata
9.Shin [Nana] - imi place cum a evoluat de la tipu' cuminte la cel rau
10.Light [Death Note] - imi place cum arata, ca a vrut sa schimbe lumea desi nu sunt de acord cu metodele lui.
Time you enjoy wasting, was not wasted.