11-04-2011, 09:15 PM
Miss. XG - Surioara mea preferată, cea mai bună dintre toate. Iubita, şti că noi două avem legătura aia telepatică şi chimică indestructibilă chiar şi de cei doi ' tipi '. A existat o singură zi în care nu am vorbit [ deşi, în fiecare zi, indiferent de cât de aglomerată e, reuşim să vorbim cel puţin 5 minute ] şi ai văzut ce s-a întâmplat. Oricum, te iubesc >:d< !
Debb' - Sabba ! Draga mea scriitoare mereu pe poziţii să scrie ceva pentru mine când fac o criză că nu am citit nimic toată ziua şi mereu gata să primească poze cu tipi ' buni ' .
mikysmile99 - Fica mea iubită ! Mami te iubeşte <3.
BlackSmile - Rallu <3. Cred că e a treia persoană pe care am întâlnit-o pe zup şi cu care mă înţeleg de minute.
O@n@ - Scriitoarea mea preferată şi leneşă. Se putea să o uit ?
Venus-Roseta - Se putea să te uit, verişoar-o ?
Vex - N-am mai văzut- o de o grămadă de timp pe zup dar vorbim pe mess.
Who said I have to be normal - A doua sis de pe zup şi cea mai perversă evăr o.o Mergem la o ţigară ?
Pénélope - Noua mea verişoară scumpă.
Debb' - Sabba ! Draga mea scriitoare mereu pe poziţii să scrie ceva pentru mine când fac o criză că nu am citit nimic toată ziua şi mereu gata să primească poze cu tipi ' buni ' .
mikysmile99 - Fica mea iubită ! Mami te iubeşte <3.
BlackSmile - Rallu <3. Cred că e a treia persoană pe care am întâlnit-o pe zup şi cu care mă înţeleg de minute.
O@n@ - Scriitoarea mea preferată şi leneşă. Se putea să o uit ?
Venus-Roseta - Se putea să te uit, verişoar-o ?
Vex - N-am mai văzut- o de o grămadă de timp pe zup dar vorbim pe mess.
Who said I have to be normal - A doua sis de pe zup şi cea mai perversă evăr o.o Mergem la o ţigară ?
Pénélope - Noua mea verişoară scumpă.