11-04-2011, 06:52 PM
Yeah , prezentă ! O_o , voi glumiţi cu mine ? Woaw , câte întrebări , şi ce-mi place
Să încep ^_^
Thanks Zuzuflici , btw , you are the first !
1 . Păi , combinaţie
2. Hmm...Anime ^_^
3. Muzica !:X
4. D-dragoste * blushes*
5. Aparatul foto desigur Nu sunt o obsedată de telefon XD
Ok , who's next ! A , Serqet
Păi , sincer , nu credeam că vreodată cuiva îi va plăcea numele meu ; O_o nici nu ştiam că înseamnă reîncarnare Sunt credincioasă Yeah , nice to meet ya ^_^ Nice name , dear !
1. Daaa ! Ador să călătoresc .
2.Da, peste tot aproape : Anglia , Grecia , Ungaria , Italia , Germania , Franţa , Munte - Nergu , Moldova şi Rusia . La vară plănuiesc să merg in America :ha:
3. Păi , până la şcolă merg pe jos sau cu maşina , dar când e vorba de hotare sau nah , şti tu , avionul .În rest cu maşina.
4.Păi , îmi plac câteva melodii de la filmul " The Last Song " , erau interesante . Mozart şi mai mulţi . ^_^
Merci , poate mai vorbim ÅŸi noi , cine ÅŸtie .
Now , you , BloodHurt
Welcome here , sweety ! I hope you'll have fun !
1 . Păi împlinesc 15 pe data de 15 Aprilie .
2.Turcoaz pentru că e o culoare mai specială !
3.Eh , trandafirul e şi va vămâne favoritul meu .
4. Chiar nu ştiu , în jur de , em...3 ore maxim când nu am de învăţat atât .
5.Păi , datorită prietenei mele , Penelope am descoperit animeurile , m-a obligat odată să ma uit cu ea la Naruto şi eu din prima clipă l-am adorat .
6. Naruto , după cum am spus ^_^
Mulţumesc încă odată că vă pasă !
Să încep ^_^
Thanks Zuzuflici , btw , you are the first !
1 . Păi , combinaţie
2. Hmm...Anime ^_^
3. Muzica !:X
4. D-dragoste * blushes*
5. Aparatul foto desigur Nu sunt o obsedată de telefon XD
Ok , who's next ! A , Serqet
Păi , sincer , nu credeam că vreodată cuiva îi va plăcea numele meu ; O_o nici nu ştiam că înseamnă reîncarnare Sunt credincioasă Yeah , nice to meet ya ^_^ Nice name , dear !
1. Daaa ! Ador să călătoresc .
2.Da, peste tot aproape : Anglia , Grecia , Ungaria , Italia , Germania , Franţa , Munte - Nergu , Moldova şi Rusia . La vară plănuiesc să merg in America :ha:
3. Păi , până la şcolă merg pe jos sau cu maşina , dar când e vorba de hotare sau nah , şti tu , avionul .În rest cu maşina.
4.Păi , îmi plac câteva melodii de la filmul " The Last Song " , erau interesante . Mozart şi mai mulţi . ^_^
Merci , poate mai vorbim ÅŸi noi , cine ÅŸtie .
Now , you , BloodHurt
Welcome here , sweety ! I hope you'll have fun !
1 . Păi împlinesc 15 pe data de 15 Aprilie .
2.Turcoaz pentru că e o culoare mai specială !
3.Eh , trandafirul e şi va vămâne favoritul meu .
4. Chiar nu ştiu , în jur de , em...3 ore maxim când nu am de învăţat atât .
5.Păi , datorită prietenei mele , Penelope am descoperit animeurile , m-a obligat odată să ma uit cu ea la Naruto şi eu din prima clipă l-am adorat .
6. Naruto , după cum am spus ^_^
Mulţumesc încă odată că vă pasă !
ŧɧε ℓσ√ε ïş ℓïҡε Ä… ÅŸÏƒÅ‹É , γσų ƈąŋ'ŧ âˆ±ÏƒÅ—É ÎµÅ§ ïŧ .....
"(... ) đŗεąɱεđ σ∱ γσų- ï∱ γσų щσųℓđ ąþþεąŗ﹖ ŧσ ɱąҡε ɱγ Å‹Ã¯É É§Å§ÅŸ ∱ųℓℓ σ∱ ℓσ√ε, Ä…Å‹Ä‘ ąℓщąγş ɧσℓđ ɱε ŋεąŗ. ï щσŋđεŗ ï∱ ï Å§É§ÏƒÅ³É É§Å§ σ∱ γσų- ï∱ γσų щσųℓđ ∱εεℓ ïŧ ïŋ γσųŗ şσųℓ﹖ ℓïҡε ŧщσ şþïŗïŧş ïŋ ŧɧε ųŋï√εŗşε, щɧσ ąℓщąγş şεεɱ ŧσ ҡŋσщ. ε√εŋ ï∱ ŧɧε şŧąŗş щεŋŧ ɓℓąƈҡ Ä…Å‹Ä‘ ŧɧε şųŋ щεŗε ŧσ şɧïŋε ŋσ ɱσŗε. ŧɧεγ ƈσųℓđ ∱ïŋđ ŧɧεïŗ щąγ ŧσ εąƈɧ σŧɧεŗ, ŋσ ɱąŧŧεŗ ɧσщ ∱ąŗ ŧɧε şɧσŗε. şą∱εℓγ ïŋ εąƈɧ σŧɧεŗ'ÅŸ ąŗɱş, ŧσ ɓïđ ŧɧε ŗεşŧ σ∱ ŧïɱε. âˆ±Ã¯Å‹Ä‘Ã¯Å‹É ÎµÅ§ÎµÅ—Å‹Ä…â„“ ℓσ√ε şσ ɱąŋγ şεεҡ ŧσ ∱ïŋđ. ÆˆÄ…Å—Ã¯Å‹É âˆ±ÏƒÅ— εąƈɧ σŧɧεŗ Å§É§Å—ÏƒÅ³É É§ ŧɧε щσŗşŧ σ∱ şŧσŗɱş. â„“ÎµÄ…Å‹Ã¯Å‹É ÏƒÅ‹ ŧɧε ąŗɱş σ∱ ℓσ√ε Ä…Å‹Ä‘ ŋε√εŗ ŋεεđ ąŋγɱσŗε. ŧɧïş ïş ɧσщ ï ∱εεℓ ∱σŗ γσų, ï'√ε ҡŋσщŋ ïŧ Ä…â„“â„“ Ä…â„“ÏƒÅ‹É . γσų ąŗε ɱγ σŋε ŧŗųε ℓσ√ε ɱγ щσŗℓđ.. ɱγ ɧεąŗŧ.. ɱγ şσųℓ﹗"