11-04-2011, 05:32 PM
Buna gabytsswh , sa stii ca eu iti citesc fiecare capitol, chiar daca nu ti-am lasat comentariu pana acum.
Am pareri foarte bune despre fic si despre povestea lui, mai ales ca ma impresionat pentru ca e o combinatie dintre dramatic si romantic. Te laud pentru faptul ca felul in care ai descris in acest capitol ( si nu numai aici ) m-a facut sa plang, ceea ce admir foarte mult la un scriitor.
Apropo, personajul preferat este Jeff ^^ ... astept nextul cat mai repede
Am pareri foarte bune despre fic si despre povestea lui, mai ales ca ma impresionat pentru ca e o combinatie dintre dramatic si romantic. Te laud pentru faptul ca felul in care ai descris in acest capitol ( si nu numai aici ) m-a facut sa plang, ceea ce admir foarte mult la un scriitor.
Citat: Du-te, nu vreua sa te mai vad. Te iubesc, insa nu te-as tine vreodata cu forta in viata mea!M-am abtinut pe tot parcursul capitolului, insa la aceasta replica s-a umplut paharul si ... :mean:
Apropo, personajul preferat este Jeff ^^ ... astept nextul cat mai repede
"If yaoi were a vodka And I were a duck I'd swim to the bottom And drink my way up.
But yaoi ain't a vodka And I ain't a duck, So give me some yaoi And shut the f**k up."