sorry n-a fost cu intentie^^
mersi ca m-ai atentionat
Pentru Dya xd:
Iti place rock'ul?Daca da, ce trupe asculti?- nu ascult rock
Care este personajul tau preferat?- personajul meu preferat din anime?
Iti plac filmele horror?Daca da, numeste cateva ^^ da ador filmele de groaza am vazut de curand 'saw 7' si cele asiatice imi plac unu care mi-a placut a fost 'The Machine Girl'
Care este actorul tau preferat?-Johnny depp, vin diesel, salman khan si multi altii:X
Pentru Serqet:
Ce crezi ca te caracterizeaza ca personalitate ? - e o intrebare cam dificila, nu stiu ce sa zic ...aqcuma depinde prin ce ma caracterizez...as alege filmele horror nu sunt o fire romantica sau de astea sunt mai rece pot sa zacuma depinde cum ma caracterizeaza ceilalti sau mai bine zis cum ma vad ceilalti pentru ca asta e important...cred eu sau nu???
si Care e prenumele tau real?- prenumele meu e ciudat, adica asa mi se pare mie, si anume:Aurora
mersi ca m-ai atentionat
Pentru Dya xd:
Iti place rock'ul?Daca da, ce trupe asculti?- nu ascult rock
Care este personajul tau preferat?- personajul meu preferat din anime?
Iti plac filmele horror?Daca da, numeste cateva ^^ da ador filmele de groaza am vazut de curand 'saw 7' si cele asiatice imi plac unu care mi-a placut a fost 'The Machine Girl'
Care este actorul tau preferat?-Johnny depp, vin diesel, salman khan si multi altii:X
Pentru Serqet:
Ce crezi ca te caracterizeaza ca personalitate ? - e o intrebare cam dificila, nu stiu ce sa zic ...aqcuma depinde prin ce ma caracterizez...as alege filmele horror nu sunt o fire romantica sau de astea sunt mai rece pot sa zacuma depinde cum ma caracterizeaza ceilalti sau mai bine zis cum ma vad ceilalti pentru ca asta e important...cred eu sau nu???
si Care e prenumele tau real?- prenumele meu e ciudat, adica asa mi se pare mie, si anume:Aurora
Relatiile care se nasc , nu mor niciodata!
You ask me hou i feel about you,
i wouldn't say that i don't like you,
could it be you've been crying?
Ahhh..
you can be kind of cute.
as you run away, i grab hold of your hand,
deep within my chest, something suddenly begins to stir,
it would be nice if a study guide for love existed,
there are too many problems i don't understand,
it would be nice if a teacher for love existed,
does you+me=
love, huh?