Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

hello

- Ce anime-uri iti plac/ai vizionat?-am vizionat multe anime-uri de curand ma uit la yu yu hakusho ynuyasha si altele am vizitat de curand Lovely Complex si pot spune ca mi-a placut:X
- Ce spui de manga ? Care este preferata manga a ta, daca citesti?-sincer nu citesc depre anime-uri doar ma uit...
- Ai vreo carte preferata de literatura?-Unsprezece minute Paolo Coelho(subiectul nu-i chiar asa de romantic pentru ca e vorba despre o dama de companie de fapt o adolescenta care ajunge sa se culce cu barbati dar la inceput incepe frumos si se termina cam sec dar mie ce-l mai mult mi-au placut pasajele de jurnal atunci cand scria ea despre trairile si sentimentele ei)
- Ce citesti la momentul dat ? Morometii am inceput de curand (pentru scoala)
- Ai vreun hobby? imi place in timpul liber sa joc reme sau nu te supara frate4
- Obisnuiesti sa petreci mult timp pe forumuri ? nu prea petrec cine stie ce timp pe forumuri intru cam rar pe net...
- Ii place Cospay-ul? Ai lua si tu parte din el ?-nu am luat parte la nici unul
- Ai vreun personaj preferat din anime/manga/opera literara? am mai multe cui nu-i placSmile
- Canti la un instrument vocal ? n-am talentSmile
- Care este canterutul/trupa preferat/a ? Avril Lavigne:X
- Ai vreo materie scolara[ presupun ca esti la scoala ] preferata ? Mate iar una care o urasc cel mai mult este sportul4
- Caine sau pisici ? Am avut un catel si 3 pisici...una roscata care o chema Puric deoarece cand am adus-o o necajea un puric pe cap si radeam de ea71 a doua pisica a fost alb +negru si i-am dat numele de sobolex pentru ca fugea ca un soricel; )) una era roscata am gasit-o pe afara si am adus-o in casa fiin ffff frig afara dar nu a rezistat decat 3 zile si pe urma a murit: (( si un catel negru si frumushel lui nu i-am mai apucat ai da nume deoarece nu am l-am tinut prea mult deoarece l-am dat cuiva care sa aiba mai multa grija de el adica sa-l duca pe afara mai desSmile

alte intrebari?Smile
Relatiile care se nasc , nu mor niciodata!

[Imagine: Lovely+Complex+-+1.jpg]

You ask me hou i feel about you,
i wouldn't say that i don't like you,
could it be you've been crying?
Ahhh..
you can be kind of cute.
as you run away, i grab hold of your hand,
deep within my chest, something suddenly begins to stir,
it would be nice if a study guide for love existed,
there are too many problems i don't understand,
it would be nice if a teacher for love existed,
does you+me=