Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire Medievală

Buna draga mea>:D< am trecut si eu pe aici. cum a zis si Tan nu ai disclaimer, pune sau ficul va fi inchis. Sa incep cu cintinutul, sper sa nu te superi, dar sa stii ca voi critica ficul, nu pe tine.
In primul rand titlu, e dragut, dar ai cam gresit la scriere:P
La inceput cand ai scris ai pus acel P.O.V nu mai pune ca nu imi place si nu sta bine. Scrii doar Sakura si atat, ca ne dam seama ca e scris din perspectiva ei. Alt punct ar fi: tu nu mergi pe capitole? adica puteai scrie la inceput "Cap.1" dadeau un enter si scriai "Sakura" dupa care incepeai sa scrii. Ai inceput bine, ai inceput cu descriere, dar dupa ai lasat-o moale. Trebuie sa maresti descrierea, sa pui mister si suspans. Nu ai descris aproape deloc sentimentele. Adica rozalia nu are inima, cand a aflat acea veste nu ai spus mai nimic de ceea ce simte si credema ca se pot spune multe. De ex:" Simteam cum totul s-a prabusit peste mine. M-am prabusit, cad si cad..dar nu stiu cand ma voi opri. Ceea ce e clar este ca acum sunt inchitita de intuneric, iar acel intuneric fiind chiar suferinta. Acu mi-am pierdut si singurul parinte pe care il aveam..." si se mai putea. Sper ca in urmatorul capitol sa descrii aceasta suferinta a rozaliei si sa nu treci peste ea. Stiu, e greu, dar daca te stradui o sa fie bine. Deci pune descriere, mai ales a sentientelor.
Actiunea stai bine cu ea. Greseli nu cred ca am vazut si dialogul sincer e destul de bun. Inca ceva: ai scris la final din perspectiva autorului. Iti dau un sfat nu mai fa asta, pentru ca asa nu ne vei mai tine in suspans si noi deja ne putem forma ideea despre fic. Aia nu trebuia spusa, lasa-ne pe noi sa descoperim si uite ca asa aveai si mai mult suspans. Ideea e in proportie de 60-65% originala, vom vedeam pe parcurs.
Sper ca nu te-am suparat scumpa mea, dar vreau sa ridici ficul asta la un nivel mare. Nu te-am criticat pe tine ci pe fic.
Sper sa ma anunti de next.Spor la scris s bye.>:D<
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Iubire Medievală - de Tigroaica - 09-04-2011, 04:47 PM
RE: Iubire mediecala - de Rose ^^ - 11-04-2011, 11:33 AM
RE: Iubire mediecala - de hiimera - 11-04-2011, 11:53 AM
RE: Iubire mediecala - de Shadow. - 11-04-2011, 02:08 PM
RE: Iubire mediecala - de Flash - 11-04-2011, 06:59 PM
RE: Iubire Medievală - de Sho-Yo - 11-04-2011, 08:47 PM
RE: Iubire Medievală - de Dragonz Eyez - 12-04-2011, 10:27 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)