11-04-2011, 07:02 AM
Proful meu preferat este acela de geogra .A fost si dirigul fratelui meu,dar e super de treaba *ahem* nu ca altii *ahem*. Le spune alora mai mari si grasi "aia mici" si in ciuda faptului ca a vrut sa lase clasa noastra si sa ne gasim alt profesor,s-a razgandit si o sa ne suporte in continuare (suntem noi galagiosi,dar suntem unici ).
Eram la serbarea celor de a 8a care au terminat anul trecut (s-a facut in amfiteatru) si cand a fost chemat el pe scena,toata lumea la aplaudat,si vreau sa spun ca eu cel putin am facut-o din inima :X,cum cred ca au facut-o toti,pentru ca el merita.Spune glume,dar totusi,daca intreci masura te arde cu note rele in catalog,pe mine n-are cu ce sa ma deranjeze pentru ca eu stau ca un ingeras cu coronita la ora,deci...
Daca o sa plec de la scoala asta,cel mai dor o sa imi fie de prieteni si de profu xD,nu cred ca un prof cu atata rabdare si simt al umorului voi gasi prea repede.
De aceea il apreciez :],e genul de profesor care stie sa se faca placut :].
Eram la serbarea celor de a 8a care au terminat anul trecut (s-a facut in amfiteatru) si cand a fost chemat el pe scena,toata lumea la aplaudat,si vreau sa spun ca eu cel putin am facut-o din inima :X,cum cred ca au facut-o toti,pentru ca el merita.Spune glume,dar totusi,daca intreci masura te arde cu note rele in catalog,pe mine n-are cu ce sa ma deranjeze pentru ca eu stau ca un ingeras cu coronita la ora,deci...
Daca o sa plec de la scoala asta,cel mai dor o sa imi fie de prieteni si de profu xD,nu cred ca un prof cu atata rabdare si simt al umorului voi gasi prea repede.
De aceea il apreciez :],e genul de profesor care stie sa se faca placut :].
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.