Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

LoLix vs sick paradise

ok, gata scumpa. am ajuns si eu aici. intr-un final Let's see:
Voi incerca sa vorbesc, acu, la modul general. E o idee destul de intalnita, dar vad ca a-ti incercat sa o faceti originala si interesanta. Mi-e chiar mi-a atras atentia. Greselile sunt evitate si exista descriere in ambele. Bun acu sa voresc pentru fiecare in parte:

Prima lucrare "Dragoste si pedeapsa": titlu e chiar dragut si imi place. Ai ilustrat o dezamagire in iubire, desi puteai sa accentuezi mai bine momentul in care Aby a vazut acea scena si poate mai mult palme:yes: asa.. Ai pus ceva mister acolo si mi-a placut. aici se mai putea pune descriere cu caruta, a fost, dar mai era loc.
A doua lucrare "O ultima privire, o prima lacrima": titlu e la fel de bun. Aici a fost incarcat cu descriere, a fost imbinata frumos naratiunea cu descrierea, desi descrierea e cea care a predominat terenu, ceea ce imi place. A fost accentuata suferinta, dragostea. S-a facut o legatura intre cele doua, cum ca fara suferinta nu e dragoste si invers. Faza cu printul, da e iar ok. E luata din basme...Ca vine un print pe un cal alb si salveaza printesa, se indragostesc si se casatoresc. Ma bucur ca faza asta a fost prezente aici.

Mi-au placut ambele lucrari. Sunt minunate ambele, iar acu am misiunea dificila sa aleg una. Acum inteleg cum se simte juriul de la "romanii au talent"21, asa..pai eu consider ca (tobele)....
a doua lucrare merita aurul4 Cum am mai spus ambele sunt reusite, daca ar fi fost si prima incarcata cu descriere erau la egalitate, dar asa..
Oricum felicitari. hug
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
LoLix vs sick paradise - de Nixu - 07-04-2011, 04:43 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Dragonz Eyez - 07-04-2011, 08:27 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de MaDy^^ - 09-04-2011, 05:14 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Abbeh. - 09-04-2011, 06:36 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Rose ^^ - 10-04-2011, 01:41 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de MooN. - 10-04-2011, 02:01 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Nixu - 10-04-2011, 08:21 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Ana - 14-12-2011, 08:48 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: