10-04-2011, 01:12 AM
Cate amintiri...: ))) Stiu ca foarte demult, pe la vreo' 7 ani, ieseam afara cu var.miu si ne inventasem un joc al nostru cu pokemoni. Trebuia sa adunam cat mai multi si sa invingem pe nu mai stiu cione = )) Alergam pe strazi ca nebunii. Cateodata ne intalneam cu sor.mea care iesea de la scoala si nu stia cum sa intre mai repede in pamant = )) Dar acuma mi se pare extrem de prost. Nici nu stiam ca se considera anime pana cand am aflat acum de la Contagieuse. Al doilea a fost Shaman King. Genial asta. Si cu el am facut joculete. Dar macar pe astea le jucam in casa nu pe strazi de nebuni : )). Si eu as vrea sa-l mai vad. Dar subtritrat in romana, nu dublat. Apoi a urmat Naruto, iubirea vietii mele : ))) La inceput nu-mi placea deloc. Apoi cu timpul mi-am imbunatatit cu mult parerea despre el. Then goes Bleach care mi s-a parut mai tare ca Naruto la un momentdat, acum se lupta de la egal la egal : )) Dupa ce termin cu asta ma apuc de Death Note si Hellsing sau Hakuouki.
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !