Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Titlu nedefinit]

Buna... ti-am citit lucrarea si m-am gandit ca ar fi dragut sa las si un comentariu care sper sa nu te supere in vreun fel... incerc doar sa te invat.
Incearca totusi sa alegi un nume... ceva acolo... sfatuieste-te cu cineva in care ai incredere sa-i spui ideea povestii si poate te va ajuta... dar nu e tocmai estetic sa nu ai titlu :P
Ai destul de multe greseli si de tastare si mai mult decat atat... incearca sa revi cu un edit si sa-ti recorectezi lucrarea... sau macar inainte sa postezi mai citeste o data.. este important sa iti recitesti posturile... daca tu nu ai rabdare sa te corectezi... atunci nu poti avea pretentia sa fi citita... caci poate nici ei nu au rabdare :P
Actiunea este foarte grabita... primul post = prima zi... descrisa lapidar... incearca sa parcurgi povestea mai rar... nu te grabi atat de mult.
Ai incercat foarte mult sa te joci cu descrierea dar esti inca micuta si rezultatele sunt pe masura. Sa-ti dau un sfat. Descrierea fizica (tine de aspectul propriu zis, de haine, mobilier si alte cele) este deranjanta cand este intr-o mare masura. Defapt este indicat sa ai cat mai putina descriere fizica si cat mai multa descriere sentimentala. Inca un lucru... pe viitor evita sa descri imbracamintea... nu este estetic, iar cititorul nu este interesat de ceea ce poarta personajul ci de ceea ce face. De asemenea atunci cand descri nu trebuie sa prezinti tot personajul... adica sa-mi povestesti cap-coada cum e imbracata, ce ochi are, parul etc, etc... nu este nevoie. Descrie si fizicul dar mai rar... cate putin in fiecare capitol... nu trebuie sa-ti cunosc personajele inca de la inceput ci pe parcurs pentru ca povestea sa aibe mister.... daca imi spui totul din primul capitol nu voi mai simti nici o urma de mister. Nu forta descrierea... ochi verzi ca safirul sau mai stiu eu ce... este suficient sa-mi spui ca sunt verzi... iar culorile cladirilor sau alte cele nu sunt necesare\nu trebuiesc precizate decat daca au o deosebita importanta.
Dialogul este putin sec... a sunat ca o conversatie intre 4 fetite... nimic interesant... incearca sa mai lucrezi la capitolul acesta caci nu stai prea bine cu el.
Naratiunea... nici aici nu e tocmai grozav dar parca, parca e mai bine decat la celelalte.

Fi putin mai atenta pe viitor, nu mai grabi actiunea, nu descrie inutilitatile, axeaza-te pe sentimente si incearca sa-ti faci dialogurile mai interesante si sunt sigura ca va iesi o lucrare buna,
Despre idee nu ma pot pronunta inca, caci esti abia la inceput si nu am receptat multe cu privire la tema lucrarii.
Multa bafta in continuare... si sper ca ai luat comentariul meu ca pe o critica constructiva si nu ca pe o insulta sau ceva de genul :P
Succes!!!

Răspunsuri în acest subiect
[Titlu nedefinit] - de Yoko-sama - 09-04-2011, 07:02 PM
RE: [Titlu nedefinit] - de Miss Serenity - 09-04-2011, 10:55 PM
RE: [Titlu nedefinit] - de Yoko-sama - 10-04-2011, 12:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gheata patata(titlu nedefinit) AyumiHamasaki 4 3.800 27-04-2011, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyumiHamasaki
  <Fara Titlu> Mabzibu 1 2.605 23-03-2011, 03:42 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 6.385 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Dincolo de adevar( titlu inca nedefinit ) Lanna 0 1.965 25-10-2010, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Lanna

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)