09-04-2011, 06:37 PM
Primul anime pe care l-am vazut este Pokemon. Tin minte ca eeram foarte obsedata o.o Imi picase la pufuleti o jucarie din lemn care semana cu Pikaciu si ma tot jucam cu el o.o. Avea o sfoara la fund si cand trageam de ea i se ridicau mainile si picioarele. Acum nu imi mai place. Parerea mea e ca strica mintile copiilor dar fiecare cu gusturile lui. Al doilea anime pe care l-am vazut a fost Mew Mew Power sau Shaman King. Imi placeau ambele animeuri. La Mew Mew Power ma enerva Zoey. Avea paru prea roz o.o. M-as mai uita la Shaman King dar nu gasesc episoadele in jap cu subtitrare in romana >.< Stiu ca sunt alea in romana pe net dar sunt ft prost sincronizate si ma enerveaza. Daca stie cnv unde le-as putea viziona sa ma anunte si pe mine. Eram ft obsedata de SK cand eram mica. MA jucam cu o prietena cu papusile *laughs*. TIn minte cand a fost mama la Bucuresti i'am zis sa imi ia o revista cu cd cu SK care avea un episod pe el . Si acum il mai am. Al treilea anime a fost Kaleido Star, Mi-a placut si asta. Pacat ca nu il mai da. Al 4-lea anime a fost Naruto. Care il ador ft mult. Acum vreau sa ma apuc sa ma uit la Death Note.